Different Drums
Contact
Film

Geschikt als BUITEN-ACTIVITEIT, VERBINDEND, LEUK, UITDAGEND! Bekijk het FILMPJE van 1 minuut en oordeel zelf; een Different Drums-workshop is een inspirerende activiteit en unieke manier om verbinding te maken met je team, met de afdeling of zelfs met de alle werknemers van het bedrijf. Een waanzinnige kick! 

VOOR IEDEREEN

Of je nou treinmonteur, advocaat of administratief medewerker bent; een percussieworkshop geeft elke deelnemer inspiratie en plezier. Jij en je collega’s krijgen een dosis verfrissende energie die nog lang na kan werken. Een spontane jamsessie bij de koffieautomaat is dan ook niet helemaal uit te sluiten...En het maakt niet uit of je altijd op tafel zit te trommelen of gewoon nog nooit muziek hebt gemaakt; je hoeft geen muzikale ervaring te hebben voor deze swingende teambuilding-activiteit.

REACTIES
"Het was een leuke ervaring !!! We hebben nog veel leuke en positieve resacties gekregen over de workshop" Elke van Hove, Leaseplan.be

“Marnix gaf onze groep een schitterende workshop. Binnen 5 minuten hoorde je al het verschil in afstemming op elkaar, heel knap!" Martin op ‘t land, Capgemini

"De workshop van donderdag was een topper, het verhaal in de workshop was overduidelijk. Eén van de bedrijfsleiders beschreef het als volgt; Ik heb het hele jaar aan me voorbij zien gaan, alles zat er in”. Adrie de Schipper, Bakkersland


INFO/FAQ's
Workshops starten bij € 700 excl. btw, we gaan uit van liefst minimaal 10 deelnemers. 
Onze drumworkshop is leuk, leerzaam en inspirerend voor vrouwen én mannen. De workshopduur is in overleg maar ga uit van 75 minuten. Energizers duren ongeveer 10 minuten. Kijk voor meer info ook op onze site www.differentdrums.be 
Nagenoeg elke locatie is geschikt. Nog geen idee waar? We hebben jarenlange ervaring in het vinden van geschikte locaties op de hei, in de stad, aan het strand. En als dat voor jou handig is, regelen we de lunch, een mooi restaurant voor na afloop van de bijeenkomst, een rent-a-bob voor de terugweg. We nemen voor iedereen een professioneel percussie-instrument mee en verder is er niets nodig (stoelen, flipovers). Makkelijk toch? 

TOP-PERCUSSIONIST
DifferentDrums, met 7 workshopfacilitators verspreid over België en Nederland, is opgericht door Marnix Stassen, die al ruim 20 jaar één van de meest gevraagde percussionisten van Nederland en België is. Hij werkte met o.a. Trijntje Oosterhuis, Dana Winner, Alain Clark, Karin Bloemen en de Edwin Evers Band. Sinds eind jaren negentig geeft hij percussie workshops aan bedrijven met teambuilding als belangrijkste uitgangspunt. Dat deed hij voor Heineken, Shell, KPN, Carglass, l’Oreal, Randstad, Robeco en heel veel andere kleine en grote bedrijven en organisaties.
Workshops kunnen in het Nederlands, Engels en -met een beetje hulp- ook in het Frans. 


Zijn we nog wat vergeten? Mail ons via onderstaand formulier, we praten heel graag even verder! Vervolgens heb je binnen een paar uur een offerte per mail. 

Aantal personen
Van 15 tot 1000 personen
Ligging
Het maakt ons niet uit waar in België, we komen werkelijk overal!

Ik wil graag meer informatie/ vrijblijvende offerte ontvangen.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u direct de contactgegevens.
Uw aanvraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van aanbiedingen in de wereld van toonaangevende locaties en Bedrijfsuitjes. Gooves wordt een keer in de drie weken digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Telefonisch contact

Ook al zijn wij vaak op pad met de groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan.
Toon mij het telefoonnummer

Vrijblijvende offerte/ meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan uw specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van deze teambuilding.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van aanbiedingen in de wereld van toonaangevende locaties en Bedrijfsuitjes. Gooves wordt een keer in de drie weken digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Uitgebreid zoeken
Sportief & Actie(f)
Workshops
Teambuilden
Spel & Ontspanning
Eten, Drinken & Feesten
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.be