Filmteambuilding
Contact
Film
Andere activiteiten van dit bedrijf
Filmteambuilding is de unieke motivatiebeleving dat plezier, entertainment, humor en het bouwen aan een perfect op elkaar afgestemd team combineert! Daarnaast kan je als filmcrew ook functioneel produceren. Zo is het mogelijk om belangrijke boodschappen die voor de organisatie van belang zijn op ludieke wijze in jouw hilarische film, commercial, lipdub, tv-programma of mediatraining kan verweven. Dit bedrijfsuitje is ontwikkeld door professionals in de televisie, film en evenementen industrie. Vanuit deze expertise is het concept Filmteambuilding geboren. Tijdens jouw teamuitje zal je samen met collega's optimaal de wereld van film en/of televisie maken ervaren.

Jouw uitje vol plezier & teambuilding
Samen met jouw collega's transformeer je tot een hechte filmcrew en maak je onder begeleiding van televisie- en filmprofessionals een spetterende film, commercial, lipdub, tv-programma of mediatraining! Ieder evenement dat Filmteambuilding organiseert is uniek en custom made. Om deze reden willen wij samen met jou en mogelijk meerdere collega`s voorafgaand aan het event jouw wensen exact in kaart brengen door middel van een brainstormsessie. Dit wordt op een doeltreffende en vindingrijke wijze vertaald en geïntegreerd in het totale concept.


Maak bijvoorbeeld samen een film zoals The Spy Who Loved Me, The Hangover, New Kids, The A-Team, Een Superhelden Film of een eigen Hollywoodwaardig script. De basis van het maken van een film is dat je in teamverband aan de slag gaat met de disciplines uit de filmbranche. Denk hierbij aan de bediening van een professionele camera, geluid, licht en het script. Daarnaast komen de functies als regisseur, opnameleider, visagie, setdressing, (decor-bouwer), filmklapper, runner, acteurs en actrices aan bod. Afhankelijk van de groepsgrootte verdelen we deze in een aantal filmcrews.

Omdat iedere ploeg eigen opnamefaciliteiten heeft en geheel zelf verantwoordelijk is voor zijn functie binnen de crew, ervaart men optimaal hoe en wat het is om zelf een film te maken.

Conform het script transformeren de deelnemers met hulp van props, rekwisieten en kostuums in de gewenste personages, zoals bijvoorbeeld een filmcrew-outfit, extravagante kleding, pruiken, zonnebrillen en aparte hoeden. De groepen worden geënthousiasmeerd door publieksopwarmers(collega's) om tot het uiterste te gaan en hun gedeelte van de film tot een Oscarwaardig filmisch kunstwerk te brengen. Je kunt spreken van een hilarische happening!

Om de kwaliteit van Filmteambuilding nog meer kracht bij te zetten zal er naast de begeleiders ook een professionele producent aanwezig zijn die de groepen instrueert en inspireert.

Als de film is bijna af is zal de regisseur roepen: It is a a wrap!! Alle gedeeltes van de film zijn klaar om gemonteerd te worden door het team van Filmteambuilding. Zij gaan het geschoten materiaal monteren zodat het gepresenteerd kan worden tijdens jouw eigen oscar awards!

Filmteambuilding laat jou optimaal de wereld van film beleven met veel plezier & hilariteit. Ook zal het team spirit gevoel hoog zijn omdat een film, commercial, lipdub, tv-programma of mediatraining alleen tot stand kan komen door samenwerking binnen de crew!


Filmteambuilding is inclusief:
* Professionele producent/regisseur

* Professionele begeleiding
* Professionele camera's
* Persoonlijke service
* Geluidsfaciliteiten
* Hulp bij creatief scriptwriting
* Brainstormsessie ontwikkeling concept
* Basis rekwisieten & props en hulp met uitzoeken
* Hulp bij het maken van het script/scenario
* Uitschrijven van het op maat gemaakt script
* Hulp bij het uitzoeken van de locatie naar wens
* Plezier, hilariteit, entertainment & teambuilding 

Programma: Zeer flexibel en naar wens in te plannen

Andere mogelijkheden:
* Commercial Maken
* Televisieprogramma maken
* Soap Maken
* Videoclip maken
* Favoriete scene maken
* Mediatraining
* Professionele Lipdub

Vanaf € 49,- p.p.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen!
Aantal personen
Van 20 tot 600 personen
Ligging
Filmteambuilding is overal in België en daarbuiten in te zetten. Qua locatie zijn alle concepten 100% flexibel.

Ik wil graag meer informatie/ vrijblijvende offerte ontvangen.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u direct de contactgegevens.
Uw aanvraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van aanbiedingen in de wereld van toonaangevende locaties en Bedrijfsuitjes. Gooves wordt een keer in de drie weken digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Telefonisch contact

Ook al zijn wij vaak op pad met de groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan.
Toon mij het telefoonnummer

Vrijblijvende offerte/ meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan uw specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van deze teambuilding.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van aanbiedingen in de wereld van toonaangevende locaties en Bedrijfsuitjes. Gooves wordt een keer in de drie weken digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Lipdub Teambuilding
Lipdubteambuilding
Uitgebreid zoeken
Sportief & Actie(f)
Workshops
Teambuilden
Spel & Ontspanning
Eten, Drinken & Feesten
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.be