Het Witte Paard Hotels & Events
Contact
Film

Na onze 80ste verjaardag trappelen we bij Het Witte Paard niet ter plaatse. Fascination is de 81ste editie van dé zomerrevue. Bovenaan de affiche prijken The Gibson Brothers, de legendarische disco-salsagroep, gekend van de wereldhits Cuba, Que Sera Mi Vida en Non Stop Dance. In 2011 bliezen ze het dak van Het Witte Paard er al af. The Barry White Experience is ook van de partij voor Fascination 2017, na een erg geslaagde doortocht in 2012 tijdens de Soley Soley show. Reken op vele klassiekers van The Walrus of Love o.a. You're the first, the last, my everything, Let the music play en Can't get enough of your love babe zullen de revue passeren. 


De zomershow is zoals steeds een verbluffende cocktail van gevarieerde en tijdloze muziek, hilarische sketches, sensuele dans, onovertroffen acrobatie en oogverblindende kostuums. Hij loopt van vrijdag 14 juli tot en met maandag 4 september 2017 in Blankenberge. De affiche wordt vervolledigd met een internationale verrassingsact en special guest Jan Van Dyke. Ambiance, humor en glitter en glamour verzekerd!

 

Nele Goossens (Chris & Co, Dobus, De Vaginamonologen …) maakt voor de  negende  maal haar opwachting als gastvrouw in de revueshow. Peter Thyssen (Samson & Gert, Crimiclowns, Zonen van Van As, Bowling Balls …) zal voor de vijfde maal als medegastheer zijn allround talent etaleren. Op onze femme fatale Sandrine, Patrick Onzia (Familie, Studio 100, Echt Antwaarps Teater …) en Dimitri Verhoeven (’14-’18, Oliver…) mogen we gelukkig opnieuw rekenen. De fluwelen stem en het komisch talent van Daisy Thys (Thuis, Amika, Droge Voeding Kassa 4 …) kan in Fascination 2017 niet ontbreken. Zij zal voor de achtste keer op rij het spektakel verzorgen.

 

Voor het tweede jaar op rij tekent Jos Dom (Zone Stad, Spoed, de musical Peter Pan …) voor de regie. Hij staat gekend om theater met dat tikkeltje meer. Het fantastische live-orkest staat zoals steeds onder de professionele leiding van Patrick Desmedt. Natalie de Bruyn (Kickx N Moves) gaat voor de tweede keer de uitdaging van de choreografie van het showballet aan. Ben Van den Keybus is naar goede gewoonte producent en verantwoordelijk voor het concept. Voor info, tickets en arrangementen met showdiner en overnachting, ga je naar de website www.witte-paard.be of contacteer je Het Witte Paard op 050/41 11 00 of via mail op info@witte-paard.be. 


Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in.

Aantal personen
Van 10 tot 700 personen
Ligging
Het Witte Paard - Visserstraat 53
Pantheon Palace - Langestraat 36
Starckx restaurant - Kerkstraat 26
Saint Sauveur - Langestraat 50
Aazaert - Hoogstraat 25
8370 Blankenberge

Ik wil graag meer informatie/ vrijblijvende offerte ontvangen.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u direct de contactgegevens.
Uw aanvraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van aanbiedingen in de wereld van toonaangevende locaties en Bedrijfsuitjes. Gooves wordt een keer in de drie weken digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Telefonisch contact

Ook al zijn wij vaak op pad met de groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan.
Toon mij het telefoonnummer

Vrijblijvende offerte/ meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan uw specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van deze teambuilding.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van aanbiedingen in de wereld van toonaangevende locaties en Bedrijfsuitjes. Gooves wordt een keer in de drie weken digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Uitgebreid zoeken
Sportief & Actie(f)
Workshops
Teambuilden
Spel & Ontspanning
Eten, Drinken & Feesten
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.be