Heerlijk, Winter!! (17)

De Leukste Kerstuitjes
TB Events, Het Kerst Mysterie TB Events, Het Kerst Mysterie TB Events, Het Kerst Mysterie

Het Kerst Mysterie

1424
TB Events: Helemaal in je rol tijdens het grootste Kerst Mysterie ooit!  Je kwam voor een lekker diner? Een avondje ongecompliceerd genieten? Heerlijk. Totdat… Ga lekker zitten en geef je oren en ogen (en mond!) de kost. De leukste pret is voorpret. Dat geldt zeker voor het Kerst Mysterie. Want ..
Van 12 tot 1000 personen
Cum Laude Events, Aspen Winter Wonderland Cum Laude Events, Aspen Winter Wonderland Cum Laude Events, Aspen Winter Wonderland

Aspen Winter Wonderland

1440
Cum Laude Events: De winter nadert, maar niet getreurd, wij verzorgen voor u een WINTER SPECIAL voor uw teambuilding en/of personeelsuitje. Ontvangst met gluhwein , warme choco en enkele warme hapjes en daarna start met een toffe sportieve CURLING in een overdekte ijspiste in een unieke locatie, team tegen ..
Van 5 tot 250 personen
Slip Way bvba, Slipcursus winterarrangement Slip Way bvba, Slipcursus winterarrangement Slip Way bvba, Slipcursus winterarrangement

Slipcursus winterarrangement

1427
Slip Way bvba: Kerstarrangement: Drunk & drive + slipcursus. Bent u al voorbereid op een witte Kerst? Bij Slip Way wel. De sneeuw komt eraan en de gezellige kerstmarktjes ook. Leer daarom uw wagen op de juiste manier beheersen als het straks sneeuwt. Daarnaast gaan we tijdens de activiteit Drunk ..
Van 1 tot 1000 personen
Van der Valk Hotel Beveren, Magisch Kerstdiner Van der Valk Hotel Beveren, Magisch Kerstdiner Van der Valk Hotel Beveren, Magisch Kerstdiner

Magisch Kerstdiner

1435
Van der Valk Hotel Beveren: De gezelligste periode van het jaar is weer in aantocht: Kerst & Nieuwjaar! Vier de feestdagen in stijl en laat u verrassen door de duizenden lichtjes, vele kerstbomen, prachtige tafels en culinaire heerlijkheden. Bij Van der Valk Hotel Beveren zijn er verschillende mogelijkheden! Een ..
Van 2 tot 350 personen
Perfect+ Event Productions, The ChristmasCityGame Perfect+ Event Productions, The ChristmasCityGame Perfect+ Event Productions, The ChristmasCityGame

The ChristmasCityGame

1422
Perfect+ Event Productions: De bekende, exclusieve, interactieve CityGame werd in een kerstthemajasje gegoten. Naast het onweerstaanbare spel met tablet en GPS zal u niet kunnen ontsnappen aan de sfeer van kerstmis. Allerlei goodies en extraatjes (glühwein, jenever, kerstmutsen, noem maar op) kunnen voorzien worden. Dit ..
Van 8 tot 500 personen
Brewspot, Brewing Discovery Brewspot, Brewing Discovery Brewspot, Brewing Discovery

Brewing Discovery

1430
Brewspot: Een leuke manier om brouwen te ontdekken  Teams: voor de activiteit splitsen we de groep in verschillende teams. Elk team brouwt een eigen bier. Recept: ontdek het geheim van het brouwen dankzij een van onze recepten.  Theorie: de brouwmeesters presenteren de ..
Van 10 tot 150 personen
Creative Star, Bezoek Santa Claus in Lapland Creative Star, Bezoek Santa Claus in Lapland Creative Star, Bezoek Santa Claus in Lapland

Bezoek Santa Claus in Lapland

1417
Creative Star: Originele Kerstactiviteiten, teambuildings en niet te vergeten ons prachtig aanbod aan Incentive reizen. Voor de Kerstperiode hebben we voor de liefhebbers een incentive reis naar Lapland Rovaniemi in petto met bezoek aan de enige échte Santa Claus. Of wat dacht u van een ervaring op de ..
Van 5 tot 1500 personen
TB Events, Escape Dinner Room Spel TB Events, Escape Dinner Room Spel TB Events, Escape Dinner Room Spel

Escape Dinner Room Spel

1425
TB Events: Het lekkerste Escape Dinner Room Spel met mes en vork! Het populaire concept Escape Room is voortaan ook als gezellige, smakelijke tafelvariant te spelen: een hersen krakend dinerspel! In teamvorm ga je aan tafel de strijd aan en los je raadsels, codes en puzzels op om samen punten te scoren. ..
Van 12 tot 1000 personen
Perfect+ Event Productions, De WinterEscapeGame Perfect+ Event Productions, De WinterEscapeGame Perfect+ Event Productions, De WinterEscapeGame

De WinterEscapeGame

1423
Perfect+ Event Productions: Ontsnappan aan de winter? Nou, niet echt. De onweerstaanbare, exclusieve EscapeGame, krijgt een winterjasje. Of een extreme kerst make over. Ook in dit seizoen is met een wollen muts dit schitterende Escapespel, dat in elke stad gespeeld kan worden, een hit. Deze meeslepende groepsbelevenis is een ..
Van 8 tot 500 personen
Nostalgia Events, 90s Nostalgia Kerstdinerspel Nostalgia Events, 90s Nostalgia Kerstdinerspel Nostalgia Events, 90s Nostalgia Kerstdinerspel

90s Nostalgia Kerstdinerspel

1421
Nostalgia Events: Back to the 90s Christmas style! Home Alone, Mariah Carey, een kersteditie van het Rad van Fortuin. Dit dinerspel heeft het allemaal! Zodra u de zaal binnenwandelt overvalt u al direct dat warme en nostalgische gevoel. Met onze 90s attributen en kerstversiering brengen we iedereen direct ..
Van 15 tot 1500 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Antwerpen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Henegouwen, Vlaams-Brabant, Brussel, Namen, Luik, Luxemburg, Vlaams-Limburg, Waals-Brabant.
Uitgebreid zoeken
Sportief & Actie(f)
Workshops
Teambuilden
Spel & Ontspanning
Eten, Drinken & Feesten
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.be