Squadra Universalis

  • Perfect+
  • 15 - 250 personen
  • 17094
  • Beschrijving

Squadra Universalis, een gloednieuw teambuilding programma en dé zoektocht naar het complementairste team. Zijn jullie er klaar voor? Onze snelle teamchallenges eveneens. Gaan jullie de uitdaging aan? Onze animatoren ook.

Wie binnen het team beschikt of welk capaciteiten? Aan jullie om deze in te schatten zodat de juiste teamleden bij de juiste opdrachten ingeschakeld worden. We zoeken niet naar de ultieme allrounder, maar naar het team die elkaar het best aanvult. Teambuilding ten top.

In- en of outdoor testen we jullie doorzettingsvermogen, visie en allerlei vaardigheden. Jullie teamgeest komt ongetwijfeld snel boven drijven. De variëteit aan uitdagingen brengt het beste in iedereen naar boven. We spreken al jullie skills aan: creativiteit, dynamiek, behendigheid, vernuft, denkvermogen en creativiteit. Jullie team spirit krijgt een ongeziene boost.

Onze garantie: een top teambuilding, geschikt voor iedereen én vol met fun, hilariteit, spanning en ontspanning en  uitdagingen allerhande. Dit alles met Leon Battista citaat in het achterhoofd: ‘een mens kan alles doen als hij/zij maar wil’.

Maak tijdens ons teambuilding concept Squadra Universalis op een ongedwongen manier kennis met de mens achter de collega. Niet enkel een teambuilding, maar ook onze bijdrage tot een betere interne werking en teamgeest.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in! 

Ligging uitje

Overal toepasbaar, zowel outdoor als indoor

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!