Sportief & Actief Bedrijfsuitje in Herstappe (21)

Op zoek naar een sportief bedrijfsuitje in Herstappe? WegmetdeBaas heeft vele sportieve en actieve uitjes in heel België. Vind een actief bedrijfsuitje in Herstappe op WegmetdeBaas.
Weventures, Road Trip Weventures, Road Trip Weventures, Road Trip

Road Trip

791
Weventures: Vanaf uw voorkeurslocatie nemen wij u mee, aan boord van uw eigen auto’s, voor een avontuurlijke tocht die u naar de mooiste plekken van de regio zal brengen. Tijdens deze rit combineren wij teambuilding, orientatie en cultuur.   Bij ontvangst zal uw groep opgeslitst worden in teams ..
Van 10 tot 500 personen
La Dolce Solex Verhuur Maastricht, Solex èn France La Dolce Solex Verhuur Maastricht, Solex èn France La Dolce Solex Verhuur Maastricht, Solex èn France

Solex èn France

185
La Dolce Solex Verhuur Maastricht: U mag kiezen voor de nostalgische Eco-Solex, de trendy Velo Solex of onze urban pedelec, de Solexity, en gaat op pad onder begeleiding van onze gids. Aan het Vrijthof in het hart van Maastricht maakt u een eerste stop om te genieten van een heerlijk kopje koffie/thee met een croissant. Daarna wordt ..
Van 1 tot 300 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Antwerpen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Henegouwen, Vlaams-Brabant, Brussel, Namen, Luik, Luxemburg, Vlaams-Limburg, Waals-Brabant.
Uitgebreid zoeken
Sportief & Actie(f)
Workshops
Teambuilden
Spel & Ontspanning
Eten, Drinken & Feesten
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.be