Sportief & Actief Bedrijfsuitje in Vlaams-Limburg (31)

Op zoek naar een sportief bedrijfsuitje in Vlaams-Limburg? WegmetdeBaas heeft vele sportieve en actieve uitjes in heel België. Vind een actief bedrijfsuitje in Vlaams-Limburg op WegmetdeBaas.
DynamiXX.be, Dynaride DynamiXX.be, Dynaride DynamiXX.be, Dynaride

Dynaride

1523
DynamiXX.be: Dynaride! Een echte aanrader als het op teambuildings aankomt. Dit originele concept is ongezien in België en is een leuke mix van creativiteit, plezier en samenwerking. Oh, dat klinkt tof! Hoe werkt dat?! In groepsverband maken team members hun eigen racewagen. Ze krijgen een onderstel (zie ..
Van 12 tot 200 personen
Orshof, Tandemtocht Orshof, Tandemtocht

Tandemtocht

1249
Orshof: Huur een tandem op Orshof en start direct je tandemtocht op het fietsroutenetwerk in de prachtige Limburgse natuur. Het routenetwerk is volledig bewegwijzerd via knooppunten waardoor je zelf een tocht kan uitstippelen. De afstand en tijdsduur bepaal je zelf. 
Uitgewerkte tandemtochten zijn ..
Van 4 tot 25 personen
Ecco la Luna bvba, 2cv tochten Ecco la Luna bvba, 2cv tochten Ecco la Luna bvba, 2cv tochten

2cv tochten

229
Ecco la Luna bvba: Keer terug in de tijd en kruip met vrienden, familieleden of collega’s achter het stuur van onze 2cv’tjes en herbeleef de nostalgie van het rijden met deze oldtimers. Hieronder alvast een leuke lijst met voorbeelden van wat mogelijk is:   2CV RALLY Elk team beschikt over een ..
Van 1 tot 200 personen
Weventures, Road Trip Weventures, Road Trip Weventures, Road Trip

Road Trip

791
Weventures: Vanaf uw voorkeurslocatie nemen wij u mee, aan boord van uw eigen auto’s, voor een avontuurlijke tocht die u naar de mooiste plekken van de regio zal brengen. Tijdens deze rit combineren wij teambuilding, orientatie en cultuur.   Bij ontvangst zal uw groep opgeslitst worden in teams ..
Van 10 tot 500 personen
La Dolce Solex Verhuur Maastricht, Solex èn France La Dolce Solex Verhuur Maastricht, Solex èn France La Dolce Solex Verhuur Maastricht, Solex èn France

Solex èn France

185
La Dolce Solex Verhuur Maastricht: U mag kiezen voor de nostalgische Eco-Solex, de trendy Velo Solex of onze urban pedelec, de Solexity, en gaat op pad onder begeleiding van onze gids. Aan het Vrijthof in het hart van Maastricht maakt u een eerste stop om te genieten van een heerlijk kopje koffie/thee met een croissant. Daarna wordt ..
Van 1 tot 300 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Antwerpen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Henegouwen, Vlaams-Brabant, Brussel, Namen, Luik, Luxemburg, Vlaams-Limburg, Waals-Brabant.
Uitgebreid zoeken
Sportief & Actie(f)
Workshops
Teambuilden
Spel & Ontspanning
Eten, Drinken & Feesten
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.be