Teambuildingspellen.nl
Contact
Andere activiteiten van dit bedrijf
Dagje Film Maken:

Een zeer leuk teamuitje, voor een brede doelgroep met veel verschillende functies en waar iedereen aan mee kan doen.


Uw gezelschap wordt onderverdeeld in teams/crews van maximaal vijftien deelnemers. Elk team krijgt de beschikking over een professionele videocamera, een filmscript, kostuums en attributen voor de spelers. De bedoeling is dat ieder team afzonderlijk een film maakt aan de hand van een ludiek script of een eigen gericht thema. Hiervoor is een periode (over het algemeen 's middags) van drie uur gereserveerd. Binnen de teams wordt in overleg bepaald wie een rol gaat spelen en wie bijvoorbeeld de taak van regisseur, producent, camera en geluidsman op zich neemt. 

Kortom er zijn technische, creatieve en organisatorische rollen op de voor en- achtergrond in te vullen. Overigens kan er ook tijdens het filmen van rol worden gewisseld. 

De ervaring leert dat ieder team een eigen invulling aan het script of thema zal geven. Soms is het zelfs zo dat het script volledig wordt genegeerd, omdat een team besluit een geheel eigen productie te maken. Dit vormt in het geheel geen bezwaar, sterker nog: men wordt aangemoedigd om de eigen fantasie zoveel mogelijk de vrije loop te laten. Een team bepaalt dan zelf het aantal scenes en is vrij in het kiezen van de locatiepunten. Bij bijvoorbeeld slecht of koud weer zoeken de teams voor het filmen van een scene automatisch een binnen locatie of een setting waar ze droog staan op. Voordeel hiervan is dat het Dagje Film Maken het hele jaar uitgevoerd kan worden!

Tijdens het filmen lopen de medewerkers van Teambuildingspellen langs om creatief advies te geven. Aan het eind worden alle tapes van de verschillende teams ingeleverd. Terwijl het hele gezelschap dan lekker gaat borrelen en eten, worden van de tapes, de mooiste, leukste of gekste scènes verwerkt tot montages. Na het Diner is het tijd voor de premières van de filmpjes. Elk team komt daarbij aan bod. Zonder uitzondering bereikt de hilariteit tijdens deze presentatie een groot aantal hoogtepunten.

Tenslotte is er een hilarische en cabaretachtige Oscaruitreiking. Er worden prijzen gegeven voor onder andere de beste acteur of actrice. Het beste team en de origineelste scène. hiermee wordt een voor alle deelnemers onvergetelijke dag afgesloten. Een Herinnering om nooit meer te vergeten!!! U als organisatie krijgt per We Transfer al het opgenomen en gecompileerde materiaal opgestuurd. Deze kunt u dan gemakelijk opsturen naar alle medewerkers.

Het programma ziet er dan als volgt uit (tijden zijn variabel):
13.00 uur Ontvangst op een van bovengenoemde locaties
13.30 uur Uitleg en Aanvang Dagje Film Maken 
16.45 uur Laatste team retour; einde dagje film maken; borrelen 
(terwijl Teambuildingspellen de ludieke films aan het bekijken, monteren en de cabaretier achtige prijsuitreiking aan het voorbereiden is)
17.45 uur Aanvang buffetten of BBQ (zie website onder dineren bij de locaties)
19.45 uur Oscar uitreiking
20.30 uur Einde Dagje Film maken

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!
Aantal personen
Van 15 tot 350 personen
Ligging
Mogelijk in en omgeving: Antwerpen, Gent, Luik, Brugge, Oostende, Hasselt, Leuven, Kortrijk, Hasselt, Limburg en Aalst

Ik wil graag meer informatie/ vrijblijvende offerte ontvangen.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u direct de contactgegevens.
Uw aanvraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van aanbiedingen in de wereld van toonaangevende locaties en Bedrijfsuitjes. Gooves wordt een keer in de drie weken digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Telefonisch contact

Ook al zijn wij vaak op pad met de groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan.
Toon mij het telefoonnummer

Vrijblijvende offerte/ meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan uw specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van deze teambuilding.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van aanbiedingen in de wereld van toonaangevende locaties en Bedrijfsuitjes. Gooves wordt een keer in de drie weken digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
De Infiltrant
Teambuildingspellen.nl
Uitgebreid zoeken
Sportief & Actie(f)
Workshops
Teambuilden
Spel & Ontspanning
Eten, Drinken & Feesten
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.be