De bedrijfsuitjes van Artshizzle (4)

Artshizzle, Corona-proof outdoor teambuilding in Gent Artshizzle, Corona-proof outdoor teambuilding in Gent Artshizzle, Corona-proof outdoor teambuilding in Gent

Corona-proof outdoor teambuilding in Gent

2089
Artshizzle: Zin een teambuilding buiten? Met de Artshizzle outdoor workshop verken je de binnenstad van Gent! De kunstwerken en fascinerende gebouwen zijn het vertrekpunt voor creatieve oefeningen. Zo train je niet alleen je creativiteit en verbeeldingskracht, maar leer je ook je collega's op een andere manier ..
Van 6 tot 150 personen
Artshizzle, Corona-proof teambuilding in het museum Artshizzle, Corona-proof teambuilding in het museum Artshizzle, Corona-proof teambuilding in het museum

Corona-proof teambuilding in het museum

1117
Artshizzle: Deze teambuilding leidt je door de fabuleuze collectie van het MSK of het S.M.A.K. in Gent. Aan de hand van plezante oefeningen train je je hersenen om creatief te denken. Artshizzle gebruikt kunst als kapstok om te associëren en de verbeeldingskracht op te wekken, maar vooral om je collega's ..
Van 6 tot 150 personen
Artshizzle, Teambuilding in het museum Artshizzle, Teambuilding in het museum Artshizzle, Teambuilding in het museum

Teambuilding in het museum

2105
Artshizzle: Teambuilding in het museum + feestelijke receptieDeze teambuilding leidt je door de fabuleuze collectie van het Museum voor Schone Kunsten in Gent. Aan de hand van plezante oefeningen train je je hersenen in creatief denken. Wij gebruiken kunst als kapstok om te associëren en de ..
Van 6 tot 60 personen
Uitgebreid zoeken
Sportief & Actie(f)
Workshops
Teambuilden
Spel & Ontspanning
Eten, Drinken & Feesten
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.be