Teambuilden door samen te koken

Kookworkshops zijn immens populair. Ze zijn niet alleen leuk om te doen met je familie, tijdens een vrijgezellenfeest of gewoon gezellig met je vrienden. Ze vormen ook uitstekende teambuilduitjes met je werk. Laat je overtuigen door deze 7 redenen.

Waardevolle vaardigheden verder ontwikkelen
Bij een kookworkshop draait het uiteraard niet alleen om het eten. Het gaat er juist om dat jullie met elkaar werken aan bepaalde vaardigheden als communiceren, doelgerichtheid, creativiteit en dergelijke. Vaardigheden die jullie dagelijks ook op de werkvloer nodig hebben. Deze competenties kun je prima verder ontwikkelen tijdens een kookworkshop. Jullie hebben een gezamenlijk doel om met elkaar een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Dat kan alleen als jullie duidelijk met elkaar communiceren en als jullie je creativiteit optimaal benutten en jullie ondernemendheid laten zien.

Iedereen houdt van eten
Een uitje vinden waar iedereen tevreden mee is, kan soms een uitdaging zijn, maar een kookworkshop kan altijd wel. Immers iedereen is dol op eten en drinken. Dus geen lange gezichten tijdens dit teamuitje. 

Veel keuzemogelijkheden
Een mooie bijkomstigheid van kookworkshops is dat ze vrijwel overal mogelijk zijn. Of je nu aan teambuilding in Antwerpen of Brussel wilt doen, er zijn overal wel kookworkshops te vinden. En verder heb je natuurlijk ook heel veel keus als het gaat om het soort eten dat je wilt voorbereiden. Ben je op zoek naar leuke kookworkshops in Gent dan is FoodLove een uitstekende keus.

Maatwerk
Bij bedrijfsuitjes draait het vaak om maatwerk. Elke organisatie is anders en heeft andere behoeften. Als er één activiteit is die je helemaal zelf kan samenstellen dan is het een kookworkshop wel. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk rekening houden met bepaalde dieetwensen en voedselallergieën zodat iedereen gewoon gezellig mee kan doen. Uiteraard houden ze ook bij FoodLove graag rekening met al jullie dieetwensen.

Gezondheid voorop
Gezonde werknemers zijn van groot belang voor een werkgever. Een gezonde levensstijl kun je als werkgever eenvoudig stimuleren door te kiezen voor een gezonde kookworkshop. Zo kun je bij FoodLove kiezen voor onder andere een gezonde ontbijtworkshop of je team meenemen op een Healthy Hotspot Walk.

Passend binnen elk budget
Het fijne aan kookworkshops is dat er verschillende prijscategorieën zijn zodat ze geschikt zijn voor elk budget. Heb je een klein budget dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een lunchworkshop. Hebben jullie als organisatie een ruimer budget en willen jullie lekker uitpakken dan is een chique diner met verschillende gangen een goede optie.

Één locatie
Een laatste voordeel van kooksworkshops: zowel de activiteit als het gezellig tafelen gebeurt op één locatie. Het is dus slechts zaak om met het hele team op de afgesproken plaats en tijdstip te komen. Je zit tussendoor niet met allerlei vervoersproblemen. En indien gewenst is het vaak ook zo dat een kookworkshop ook op een locatie naar keuze kan plaatsvinden, bijvoorbeeld op jullie eigen kantoor. Kies je voor FoodLove dan brengen zij indien gewenst alles mee zodat jullie er op kantoor geen omkijken naar hebben.  

Wat jullie ook gaan koken, eet smakelijk en geniet vooral van de gezelligheid. 

Uitgebreid zoeken
Sportief & Actie(f)
Workshops
Teambuilden
Spel & Ontspanning
Eten, Drinken & Feesten
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.be