Waarom een dinner event als personeelsuitje?

Teambuilding is onmisbaar voor uw bedrijf of organisatie. Het maakt het team sterker en het verbetert de onderlinge communicatie. Er is vandaag de dag zoveel keus als het gaat om teambuildinguitjes en personeelsfeesten, hoe kiest u nou iets wat iedereen leuk vindt? Een simpel antwoord: dat is nooit 100% mogelijk, maar er is wel één soort activiteit die bijna altijd goed aanslaat en dat is een dinner event. Hieronder enkele redenen waarom dinner events meestal een goed idee zijn. 

Iedereen houdt van eten en drinken
De een houdt niet van water, de ander heeft een hekel aan sport en weer iemand anders heeft niks met creatieve uitjes: het lijkt wel of u het voor niemand goed kunt doen. Maar over één ding is iedereen het meestal wel eens, er moet gegeten en gedronken worden. Waarom dan niet gelijk een leuke activiteit koppelen aan het eten? Dinner events zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, denk aan een moorddiner, Battle of the tables, Murder she wrote en dergelijke. Dat komt omdat iedereen wel houdt van lekker eten en borrelen en tegelijk van een spelletje genieten. 

Één locatie
Een andere reden waarom een dinerspel uitermate geschikt is als personeelsuitje is het feit dat u maar naar één locatie hoeft te gaan met z’n allen. In vrijwel alle grote steden is er wel een dinner event mogelijk. En in sommige gevallen is het zelfs mogelijk om het in het eigen bedrijfspand te organiseren. U zit dus niet met extra vervoerskosten.   

Vriendelijk geprijsd
De kosten spelen altijd een belangrijke rol bij het organiseren van een bedrijfsuitje, het fijne aan een dinerspel is dat de prijzen over het algemeen redelijk vriendelijk zijn. Wel zo fijn als uw budget zeer beperkt is of als jullie het belangrijk vinden om enkele keren per jaar iets leuks met elkaar te ondernemen.

Veel keuze
De laatste reden om te gaan voor een dinner event: er is volop keus. Op onze site vindt u een ruim aanbod. Event Masters en Murder Inc. zijn slechts twee van de bedrijven die een geheel verzorgd dinerspel voor uw organisatie kunnen regelen. Ze hebben veel ervaring en legio mogelijkheden, dus er zit voor elk bedrijf wel een variant bij waar iedereen blij van wordt.

Hoe gaat uw volgende personeelsfeest eruit zien? We hopen hoe dan ook dat we u geïnspireerd hebben. 

Veel plezier gewenst!

Uitgebreid zoeken
Sportief & Actie(f)
Workshops (ook online!)
Teambuilden
Spel & Ontspanning
Eten, Drinken & Feesten
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.be