COCO, The Cocktailcompany
Contact
Andere activiteiten van dit bedrijf

Rum Experience

Jack Sparrow: “But, why is the rum gone? Elizabeth: One, because it is a vile drink that turns even the most respectable men into complete scoundrels. Two, that signal is over a thousand feet high. The entire royal navy is out looking for me; do you think there is even the slightest chance they won’t see it?”

 

Rum is een kwaliteitsdistilaat van de bovenste plank en kent een grote opmars in Europa! Onze Rum-expert vertelt je meer over de herkomst en het productieproces van Rum, lagering en de invloed daarvan op smaak. Ken jij Rum voornamelijk als basisingrediënt van de Cuba Libre of de Mojito? Het is veel meer dan dat! Na een korte introductie en tasting gaat u zelf aan de slag met het mixen van Rum met andere ingrediënten. Ga jij voor de stoere cocktail met een bite of toch liever voor een exotische Caipirinha?


Whisky Experience

The Americans are a funny lot; they drink whiskey to keep them warm; then they put some ice in it to keep it cool; they put some sugar in it to make it sweet; and then they put a slice of lemon in it to make it sour. Then they say "here's to you" and drink it themselves"

B. N. Chakravaty
 

Whisky is een sterke drank waar men nooit over raakt uitgepraat. Het wordt over de hele wereld geproduceerd en is te verkrijgen in alle soorten en maten. Onze Whisky-expert geeft je een introductie over de oorsprong van whisky, het rijpingsproces, de verschillen, maar ook de overeenkomsten tussen de varianten. Na een smaaktest ga je aan de slag met het combineren van diverse smaken. Ontdek jij, in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, de trendy ‘Old Fashioned’ of geef jij de voorkeur aan de strakke Manhattan?

 

Wodka & Gin Experience 

James Bond: Dry Martini.  Bartender: Oui, monsieur. 

James Bond: Wait... three measures of Gordon's; one of vodka; half a measure of Kina Lillet. Shake it over ice, and add a thin slice of lemon peel.”


Stef Bos zong er een liedje over, de gemiddelde Rus drinkt er zichzelf dagelijks mee onder tafel en wij mixen het tot de meest onwaarschijnlijke cocktails: wodka! En dat terwijl het woord ‘wodka’ eigenlijk Russisch is voor… ‘watertje’! Hoewel Gin beschouwd wordt als een typisch Engelse drank, liggen de wortels van dit distillaat in Nederland. Gin is eigenlijk de Engelse versie van de Nederlandse jenever en zeer geschikt om te mixen met andere dranken. De COCO bartender vertelt je over het ontstaan van Wodka & Gin, de verschillende  basisingrediënten en neemt je al proevend de gehele wereld over. Pure Wodka of toch liever ‘in the mix’? Na de tasting ga je zelf aan de slag met het bereiden van klassieke, maar ook vernieuwende Wodka & Gin Cocktails!


COCO’s Workshops duren 2 uur en zijn een perfecte afsluiting of onderbreking van een zakelijke bijeenkomst, maar ook een origineel uitje met (sport)vrienden of familieleden. Prijs vanaf € 32,50.

Op aanvraag is ook een Tequila en/of Cognac & Brandy experience mogelijk.

Vul voor meer informatie of een vrijbljivende offerte onderstaand aanvraagformulier in. 

Aantal personen
Van 9 tot 500 personen
Ligging
Antwerpen, Leuven, Brussel, Mechelen, Hasselt, Gent, Brugge

Ik wil graag meer informatie/ vrijblijvende offerte ontvangen.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u direct de contactgegevens.
Uw aanvraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van aanbiedingen in de wereld van toonaangevende locaties en Bedrijfsuitjes. Gooves wordt een keer in de drie weken digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Telefonisch contact

Ook al zijn wij vaak op pad met de groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan.
Toon mij het telefoonnummer

Vrijblijvende offerte/ meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan uw specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van deze teambuilding.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van aanbiedingen in de wereld van toonaangevende locaties en Bedrijfsuitjes. Gooves wordt een keer in de drie weken digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
Cocktailworkshops
COCO, The Cocktailcompany
Uitgebreid zoeken
Sportief & Actie(f)
Workshops
Teambuilden
Spel & Ontspanning
Eten, Drinken & Feesten
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.be