Bamboe Experience

  • Ecco La Luna
  • 10 - 500 personen
  • 16703
  • Beschrijving

Hebben jullie zin om de handen eens flink uit de mouwen te steken? Voel je het koortsachtige overleg al? Wil je al brainstormend zoeken naar creatieve oplossingen? Dan is de bamboeworkshop jullie ding!

Samen ‘bouwen’ is een erg krachtig middel om teams te doen groeien. Met heel simpele materialen (bamboestokken, elastieken, gekleurde doeken, ledverlichting, regenbuizen, flexibele buizen, karton,...) bouwt jouw team in het bedrijf, op locatie of in openlucht een fantastische constructie zoals een reuzeknikkerbaan, een triomfboog, je eigen kasteel of in een thema dat op dit moment in uw organisatie actueel is. We helpen jullie graag om op een creatieve manier een boeiend thema te vertalen in een pakkende bouwopdracht.

Samenwerking, leiderschap, creativiteit, inventiviteit, timing, deadlines,... zijn maar enkele sleutelbegrippen in deze uiterst dynamische teambuilding. Afhankelijk van de groepssamenstelling kan er in deelteams gewerkt worden. Extra moeilijkheidsfactoren worden op maat in deze ‘multitask’ verwerkt. Modules worden apart gebouwd en later aan elkaar geschakeld. 'Special effects' worden ingebouwd, waar nodig, en geven de gehele constructie de nodige dynamiek.

Deze ‘reuze’-opdracht kan puur voor de fun, maar is des te meer een interessant en dynamisch middel om groepsprocessen onder de loep te nemen o.l.v. deskundige begeleiding. 
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje
Mogelijk in België en buurlanden.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!