Face Discovery Team Workshop

  • Impact Academy
  • 5 - 60 personen
  • 15902
  • Beschrijving

Over deze teambuilding
Interactieve Team workshop. Brengt op een dynamische manier inzicht en begrip. Gezichten vertellen veel meer dan dat we denken. Volgens innovatieve wetenschap gepubliceerd in januari 2021 kunnen gedrag en persoonlijkheid in kaart brengen door naar het gezicht te kijken. Dus zonder dat we daarvoor vragenlijsten moeten invullen. Wedden dat jullie nooit meer naar elkaar op dezelfde manier kijken?

We zien de dingen niet zoals ze zijn, maar zoals wij zijn!
Om de effectiviteit van het team te verbeteren is het noodzakelijk om inzicht te krijgen in de verschillende persoonlijkheden en hoe deze optimaal kunnen samenwerken.

Deze speelse workshop moet relevante inzichten opleveren. Dit teammoment draagt bij aan het begrip voor de verschillende persoonlijkheden en maakt de onderling aanwezige kwaliteiten en talenten die binnen het team aanwezig zijn zichtbaar. Teamleden die hun eigen voorkeuren en die van de andere teamleden kennen en begrijpen, zullen beter met elkaar communiceren en effectiever samenwerken. De sterke punten en de eventuele valkuilen en ontwikkelpunten van het team worden in kaart gebracht.

U gaat naar huis als een sterker team met meer begrip voor het anders zijn van de ander.

Dankzij deze workshop zal het team:

  • Meer inzicht krijgen in zichzelf dankzij teamoefeningen op basis de Non-Verbale Strategie analyse. Kijken naar gezichten brengt inzicht in elkaars gedragstendenzen en communicatiestijlen.
  • Meer inzicht in de ander krijgen dankzij de teamoefeningen op basis van de Non-Verbale Strategie analyse

Het teamgevoel versterken:

  • Contact versterken door de tijd en plezier die ze samen hebben gehad
  • Aandacht hebben voor gelijkenissen en verschillen in het team
  • Inzicht krijgen hoe om te gaan met andere persoonlijkheden

DOEL van de workshop:

Inzicht geven in de verschillende gedragsstijlen en persoonlijkheden om zo de effectiviteit en samenwerking en communicatie in het team te maximaliseren.

Aanpak: Na een telefonische kennismaking gesprek kan de vorm en inhoud van de workshop nog aangepast worden aan de noden van het team.

Getuigenissen:

Deze workshop is een eye-opener.  We kregen echt beter zicht op de samenstelling van het team. De activiteiten in kleinere groepjes gaven een geborgen sfeer, wat het makkelijker maakte om je open te stellen. Er was genoeg interactie en ruimte voor inbreng van elke deelnemer.

CFS Brands – Leidinggevende

Ik ben echt sprakeloos.  We zijn hier echt in open communicatie gegaan en leren zonder oordeel naar de ander te kijken en onszelf te kijken. Dit brengt onze samenwerking en communicatie op een dieper niveau.

Paul Provinciael – CEO

Niet wat u zoekt? Geen probleem, contacteer ons. We hebben verschillende andere formules, specialiteiten en experten in ons team.

Budget: vanaf 750, excl. BTW

Ligging uitje

België
Kan naar Nederland

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!