Lees lichaamstaal in online bijeenkomsten

  • Impact Academy
  • 10 - 100 personen
  • 16012
  • Beschrijving

Het goed lezen van non-verbale communicatie is nu belangrijker dan ooit. Of je nu vergadert met je collega’s, verkoopt of onderhandelt of een groep moet faciliteren. We doen het grotendeels online in deze tijd en het zal ook hybride blijven. Dagen zijn gevuld met online
afspraken in programma’s als Teams, Zoom, Google Hangout, etc. Je houdt het vol en ondertussen merk je dat je moe wordt, dat er miscommunicatie ontstaat en dat het moeilijk is echt te begrijpen wat er nu echt bedoeld wordt.

Je ziet dat gesprekspartner wegkijkt, blijft lachen of de hele tijd zit te fronsen? Wat kan dat betekenen? Wil leren hoe je kunt zien of de
spanning op loopt of wanneer je even door moet vragen, of juist wat rust mag creëren, hoe je emoties kunt lezen en inkijk krijgt in hoe je nu echt kan aansluiten met je gesprekspartner.

Tijdens deze online-workshop komt het aan bod. De workshop is interactief en we werken ook met oefeningen in de break-out rooms

Voordelen:

  • Je krijgt meer inzicht in je eigen non-verbale repertoire, gedragstendensen en de effecten ervan op je gesprekspartners.
  • Je krijgt ook inzicht in de manier waarop je onbewust beïnvloed wordt door anderen.
  • Je krijgt inzicht in de communicatiestrategieën van anderen door naar gezichten te kijken.
  • Beslissende voorsprong in gesprekken doordat je zaken ziet die anderen misschien liever niet willen prijsgeven

Werkwijze: na de aanvraag volgt een voorstel.  Ik bel graag met het contact om het voorstel op maat aan te passen.

Duurtijd: van 2 tot 3,5 uur met de 50 minuten een pauze.  We werken ook met oefeningen in de break-out rooms

Ligging uitje

Online

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!