Koezio

  • IQ KBE
  • 2 - 120 personen
  • 16919
  • Beschrijving

De originele Koezio Missie : 90 tot 120 minuten doorheen 4 districten vol actie, communicatie, touwenparcours op 12 meter hoogte.. Een unieke ervaring die je samen zal entertainen en doen lachen! In Koezio volg je een training als special agent. Doorheen 4 districten zal je een parcours doorlopen en raadsels ontcijferen plus vooral samenwerken om het doel te bereiken! Geen schrik: iedereen kan aan Koezio deelnemen. Je hoeft niet speciaal sportief of de verloren zoon van Einstein te zijn. Het allerbelangrijkste: samenwerken in team en zo de groepscohesie vergroten!

Uw bedrijf verdient het beste. Uw medewerkers verdienen het beste. Onze uitdaging is u het beste te bieden.

Aan een missie in een Koezio opleidingscentrum deelnemen, is een unieke ervaring onder collega's om het beste in elkaar naar boven te brengen.

Afhankelijk van uw wensen, bieden wij u een aangepast programma op maat aan. Zo beschikken wij ook over vergaderzalen en restaurant. 

Onze 3 formules: 

  • Enjoy my team (Koezio missie van 2 uur plus aansluitend debriefing met aperitief en eventueel maaltijd)
  • Work hard, play hard (Koezio missie plus gebruik vergaderzalen en eventueel maaltijd)
  • Discover my team (Icebreaker in onze vergaderzaal om elkaar beter te leren kennen, als collega's, maar ook de persoon hierachter, aansluitend maaltijd en/of missie)

Vul voor meer informatie of een vrijblijvend voorstel het aanvraagformulier in.

Ligging uitje

Brussel, gelegen aan Docks Bruxsel

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!