LLanfarian Border Collies
Contact
Andere activiteiten van dit bedrijf

 WORKSHOP HONDENSPIEGELEN (circa 1,5 uur) Mogelijk in het Nederlands en in het Engels

Hondenspiegelen is een unieke, ludieke en originele leiderschapstraining.

Hondenspiegelen is een bijzondere activiteit waarbij u de kans krijgt om inzicht te krijgen op uw eigen gedrag.

Het Hondenspiegelen is een uitstekende metafoor om onder andere de elementen van het begrip communicatie maar ook van leidinggeven in een ongewone context te onderzoeken: heerlijk in de buitenlucht met dieren in plaats van binnen in een kantoor. De diepgang van de workshop wordt in overleg met u bepaald. Dit maakt de workshop geschikt voor zowel entertainment als entertRainment.

De roedel honden die wordt meegenomen voor het Hondenspiegelen zijn allemaal Border Collies. Dit is een zeer intelligent hondenras, waarmee succes wordt gegarandeerd indien men de juiste snaar aanslaat. Dat laatste is uiteraard steeds opnieuw de uitdaging! 

De workshop bestaat uit diverse onderdelen. We starten met een introductie over roedelgedrag van honden en welke rollen de verschillende roedelleden daarin vervullen. Aansluitend kiest iedere deelnemer zijn of haar eigen hond uit onze roedel. Die keuze kan gebaseerd zijn op de uitdaging die je ziet om juist met díe hond samen te gaan werken, of misschien heeft u in een bepaalde hond het vertrouwen dat u samen een team kunt vormen.

Hier gaan we op zo’n manier contact leggen dat de hond opdrachten voor je wil uitvoeren. Deze opdrachten zijn in

het begin eenvoudig, maar worden steeds ingewikkelder waarbij afleidingsfactoren een steeds grotere rol gaan spelen. Hoe sterk is jullie band?

De Finale

De workshop Hondenspiegelen eindigt met een bijzonder en uniek spel waarbij alle honden de ultieme challenge aan gaan! Alle elementen die tijdens de workshop de revue zijn gepasseerd, zullen voorbij komen.

Wilt u op een buitengewoon originele manier inzicht krijgen in uw persoonlijke effectiviteit, uw relaties een buitengewoon bijzondere belevenis aanbieden? Of gewoon u een heerlijk ontspannen uitje met uw collega’s in de buitenlucht? Kijk dan eens onder goede en vooral professionele begeleiding in de Hondenspiegel!

Wie zijn wij?

De workshop Hondenspiegelen wordt verzorgd door Ellen van der Zweep en/of haar vertrouwde team. Ellen staan aan de top van de wedstrijdsport schapendrijven met Border Collies. Zij en haar teamleden laten gepassioneerd zien hoe de communicatie tussen mens en dier verloopt. Gegarandeerd dat u geïnspireerd raakt.

Waarom kiest u voor ons?

- Professionaliteit op topniveau - Inhoud en inzicht

- Kwaliteit en punctualiteit - Passie

- Flexibel

- In het bezit van de juiste vergunningen en verzekeringen

Vul voor meer informatie het aanvraagformulier in!

Aantal personen
Van 10 tot 25 personen
Ligging

Wij verzorgen de workshop in Nederland en langs de grens in België te denken aan Turnhout, Antwerpen, Genk en de omgeving van Maastricht. Op maximaal 180 km van onze locatie in Heteren (NL) 


Heeft u al een locatie op het oog? Anders kunnen we u daar zeker mee helpen. We hebben jarenlange ervaring op de meest uiteenlopende locaties. Eventueel kunnen we u wat aardige tips en ideetjes aan de hand doen. 

 

Ik wil graag meer informatie/ vrijblijvende offerte ontvangen.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u direct de contactgegevens.
Uw aanvraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van aanbiedingen in de wereld van toonaangevende locaties en Bedrijfsuitjes. Gooves wordt een keer in de drie weken digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
Vind ook andere bedrijfsuitjes

Telefonisch contact

Ook al zijn wij vaak op pad met de groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan.
Toon mij het telefoonnummer

Vrijblijvende offerte/ meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan uw specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van deze teambuilding.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van aanbiedingen in de wereld van toonaangevende locaties en Bedrijfsuitjes. Gooves wordt een keer in de drie weken digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
Teambuilding Schapendrijven met Border Collies
WegmetdeBaas
Uitgebreid zoeken
Sportief & Actie(f)
Workshops
Teambuilden
Spel & Ontspanning
Eten, Drinken & Feesten
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.be