Zelf Chocolade maken, van Cacaoboon tot Chocolade. Ontdek de wereld van het nieuwe goud.
Programma:
- Chocolate experience : prikkelen van de smaakpapillen met onze Chocoalde Shooter
- Proeven van diverse gesmolten chocolade origines
- Proven van de rauwe cacaoboon
- Korte duidelijke historiek en making of
- Met de hand pellen van de geroosterde cacaobonen en pletten tot cacaonibx
- maken van chocolade op basis van de pure cacaonibs en mengen (concheren) met ruwe rietsuiker
- maken van een heerlijke chocolade drank, naar recept van de Inca's en de Azteken.
- Verwerken van de pure chocolad in tabletjes om mee huiswaarts te nemen.
* Vanaf 15 personen
* Budget : €35,- per persoon
* excl locatie, btw en verplaatsingskosten
Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Vul dan onderstaand formulier in.
Aantal personen
Van
10
tot
300
personen
Ligging
Brussel, Antwerpen, Gent, Oost vlaanderen, West vlaanderen, Vlaams Brabant, Henegouwen .
Alle workshops gaan door op verplaatsing. Wij regelen graag de locatie voor u in de gewenste regio.
Vind ook andere bedrijfsuitjes