Alle uitjes van Uitjesbazen België

    Kruip in de huid van Wilfried Pasmans en Britt Michiels en ga op jacht naar de seriemoordenaar in jullie stad. Weten jullie als échte detectives het spannende mysterie op te lossen? Ervaar nu Flikken België zelf!

    Ga op zoek naar de moordenaar, het moordwapen en het motief
    Er zijn 10 moorden gepleegd. Hoewel er 10 verdachten zijn aangehouden, mogen deze slechts 2 uur vast worden gehouden zonder concreet bewijs. Aan jullie de taak om als échte detectives op zoek te gaan naar de moordenaar, het moordwapen en het motief. Lukt het jullie om op tijd de moordenaar op te sporen voordat hij/zij ontsnapt?

    Unieke combinatie van moordspel en city tour
    Flikken België combineert een spannend moordspel met een interactieve city tour. Aan de hand van een koffer vol bewijsmateriaal bezoeken jullie diverse highlights van een stad naar keuze. Deze highlights zijn omgedompeld tot ware crime scenes. Cryptische aanwijzingen, onvolledig bewijsmateriaal en verschillende Escape puzzels.. Jullie hulp is dringend nodig om het bloedstollende mysterie op te lossen..

    • Ervaar een stad naar keuze op unieke wijze.
    • Combinatie van moordspel en city tour.
    • Teambuilding, samenwerking en (ont)spanning.
    • Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.
    • Geschikt voor teams van 4 á 6 personen.

    Los het mysterie eerder op dan andere teams
    Flikken België is hét perfecte uitje voor ieder gezelschap. Van teamuitjes tot bedrijfsuitjes: laat een felle strijd losbarsten door meerdere Escape koffers tegelijkertijd te openen. Denk jij met jouw teamgenoten sneller het bloedstollende mysterie op te lossen dan andere teams?

    Tijdsduur: 2,5 uur.
    Prijs: 
    vanaf €24,50 p.p.
    Groepsgrootte: vanaf 5 tot 2500. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.

    Onze tip: combineer Flikken met een lunch, diner of borrel! 

    5 - 2500 personen

    Geen zin in een ouderwets avondje Bingo? Met de Foute Bingoshow beleven jullie dé meest humoristische show van België. Met diverse rondes, ludieke praatjes, leuke opdrachten én…schitterende prijzen. Zijn jullie klaar voor een Foute Bingo?

    Niet zomaar een Bingo
    Spotlights aan, muziekboxen op volume 'gezellig' en microfoon bij de hand. Wij maken Bingo weer vet, hip en cool. Iedere deelnemer wordt betrokken bij dé meest humoristische show van Nederland. Zijn jullie kunstgebitten gepoetst, liggen de kussentjes op de stoelen zacht genoeg en staan de gehoorapparaten aan? Ja? Dan is het tijd voor de Foute Bingoshow!

    Knotsgekke rondes en unieke regels
    De ballen gaan rollen en de eerste Bingokaarten zijn uitgedeeld. Om het oubollige randje van de Bingo af te halen, voegen we speciale rondes en regels toe. Hiermee is hilariteit gegarandeerd. Blijf koel tijdens de turboronde en swing lekker mee in de dansronde! Dit is hét ideale uitje voor bedrijven, vrienden en familie!

    Ga jij ervan door met dé leukste Bingo prijzen?

    • Een gezellige, muzikale avond met leuke attributen en aankleding.
    • Bingomasters in (te) gekke outfits.
    • Voor elke ronde een aparte kaart;
    • Onder andere een turboronde en dansronde;
    • Knotsgekke foute prijzen.

    De grappenmaker van de Bingoclub!
    Unieke, hilarische rondes komen voorbij, waarbij prijzen gewonnen kunnen worden. Bij elke ronde mag de speler met Bingo een prijs uit de stapel kiezen. Maar pas op: een Foute Bingo wordt natuurlijk afgestraft. Deze Bingo heeft meerdere winnaars. Maak kans op de grootse prijzen of ga er vandoor met de 'Bingoplayer of the year award'! Wie heeft de leukste Bingokreet in huis en scoort hiermee de hoofdprijs? 

    Tijdsduur: 2 uur.
    Prijs:
    vanaf €29,50 p.p.
    Groepsgrootte: vanaf 20 tot 2500 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.

    Onze tip: combineer de Foute Bingoshow met een lunch, diner of borrel! 

    20 - 2500 personen

    Ervaar met Case Blüdhaven een bloedstollend Moordspel op eigen locatie naar keuze. De burgemeester is vermoord. Weet jij met jouw gezelschap op tijd de moordenaar, het moordwapen en het motief te achterhalen? De klokt begint al weg te tikken..

    Kruip in de rol van échte detectives
    Een koffer vol bewijsmateriaal en cryptische aanwijzingen wordt in jullie schoot geworpen. Rechercheur Wout Boefs richt zich tot jullie. Hijzelf komt geen steek dichterbij in het onderzoek, terwijl de bewoners van het dorpje Blüdhaven steeds onrustiger worden. Hij heeft dringend jullie hulp nodig om alle geheimen te ontrafelen. Lukt het jullie om op tijd Case Blüdhaven op te lossen?

    Weten jullie de waarheid boven tafel te krijgen?
    In teams van 4 á 5 personen gaan jullie aan de slag. Al puzzelend komen jullie steeds dichterbij de waarheid. Uiteindelijk draait het om één ding: weet jouw team als eerste de waarheid boven tafel te krijgen? Dan winnen jullie Case Blüdhaven!

    • Moordspel op locatie naar keuze.
    • Strijd tegen andere teams en los als eerste Case Blüdhaven op.
    • Spanning, sensatie, teambuilding en vermaak.
    • Verschillende niveaus van opdrachten en geschikt voor ieder gezelschap.
    • Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.

    Tijdsduur: 2 uur.
    Prijs:
    vanaf €29,50 p.p.
    Groepsgrootte: 
    vanaf 5 tot 2500. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.

    Onze tip: combineer het Moordspel met een lunch, diner of borrel! 

    5 - 2500 personen

    Laat jou en je collega's, familie of vrienden gijzelen door de maffia. Wij bouwen jullie ruimte om tot een weerzinwekkende Escaperoom. Onze Escaperoom op eigen locatie is winnaar evenementenconcept van het jaar! Mogelijk in kantines, kantoren, kazernes en meer..

    Real-life gijzeling
    Welkom.. In je eigen kantoor, je eigen kantine, je eigen woonkamer of je eigen schuur. Je kent de meubels. Je kent de muren. Je kent de inboedel. En je kent de deur.  Maar die sleutel die in je broekzak zat, is verdwenen en ingeruild tegen extra inboedel. Hoe kom je uit je eigen bekende ruimte!? 

    Een Escaperoom op eigen locatie. Een game met een spectaculair begin, waarbij niemand weet wat ze overkomt. Veel zweetdruppels tijdens het oplossen van de raadsels, puzzels en cryptogrammen. Een adrenaline boost als afsluiter: Can you escape out of your own room?

    Leer elkaar écht kennen
    Kunnen jullie samenwerken als team? Kunnen jullie de juiste taken aan de juiste personen onderverdelen? Locked up in your own room. Leer elkaar écht kennen en ontsnap binnen 1 uur uit de jullie zo welbekende kamer. Licht uit, rook aan. No escape.

    Wil je eens écht iets origineels als uitje boeken? Laat je groep overvallen en ontsnap binnen 1 uur uit jouw eigen kamer. Uitjesbazen maakt voor iedereen dé ultieme Escape belevenis mogelijk! 

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

    15 - 2500 personen

    Listige molstreken, molachtige opdrachten, een interactieve jury en een gloednieuwe app-game. Wie is de Rat? is hét ultieme stadsspel voor iedere De Mol-fan. Ben jij De Rat?

    Ontdek de stad, speel misleidende games en elimineer De Rat in jullie midden!
    Wie is de Rat?, uitgeroepen tot Spel van het Jaar, is een waanzinnige citygame voor ieder gezelschap. In een heuse citytour ontdekken jullie een stad naar keuze. Ondertussen voltooien jullie gezamenlijk raadsels, puzzels en andere opdrachten. Maar pas op: niets is wat het lijkt. In het team is een Rat actief. Lukt het jullie om De Rat in jullie midden te elimineren?

    • Spanning, sabotage én teambuilding.
    • Listige opdrachten, toffe attributen en stemmingsrondes.
    • Met Wie is de Rat? ervaren jullie een stad naar keuze op een unieke wijze!

    Win de strijd om de ‘Wie is de Rat Trofee’!
    Jullie strijden in teams om punten te scoren. Het winnende team krijgt de felbegeerde ‘Wie is de Rat Trofee’. Uiteraard krijgt ‘De beste Rat’ ook een leuke prijs voor het uitvoeren van zijn of haar rattenstreken. ;-)

    Tijdsduur: 2,5 uur.
    Prijs: 
    vanaf €24,50 p.p.
    Groepsgrootte: vanaf 5 tot 2500 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.

    Onze Tip: combineer Wie is de Rat? met een lunch, diner of borrel! 

    5 - 2500 personen

    Ben je klaar voor dé grootste én meest interactieve Pubquiz van België? Quiz Show Deluxe is méér dan slechts een Pubquiz. Dit is een grootse Quiz met 8 originele rondes bomvol creativiteit, interactiviteit en vermaak. Deze Pubquiz verveelt géén seconde..

    Dé ideale Pubquiz voor bedrijven en grote groepen
    Iedere seconde zal boeien. De lachspieren van de deelnemers zullen meerdere keren uitvoerig getest worden. Dit is méér dan slechts een Pubquiz. Bij Quiz Show Deluxe is iedere ronde anders. Alleen algemene kennis zal niet zorgen voor de eindoverwinning. Dit is dé ultieme Pubquiz voor bedrijven en grote groepen.

    Welk team gaat naar huis met de Pubquiz-Trofee?
    Van tevoren komen wij bij jullie langs. Speciaal om beeldmateriaal voor Quiz Show Deluxe te schieten. Filmpjes en foto’s van jullie eigen gezelschap worden in de Pubquiz verwerkt. Dit belooft een avond vol gezelligheid, vermaak en sensatie te worden. Met als hamvraag: welk team gaat naar huis met de Pubquiz-Trofee?

    • Pubquiz op eigen gewenste locatie.
    • 8 unieke spelrondes (onder andere Algemene kennis, Just One Minute, Picture Perfect én een gepersonaliseerde ronde).
    • Inclusief presentatoren, aankleding, spelmaterialen en geluidssets.

    Tijdsduur: 2 uur.
    Prijs:
    vanaf €29,50 p.p.
    Groepsgrootte: 
    vanaf 40 tot 2500 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.

    Onze tip: combineer Quiz Show Deluxe met een lunch, diner of borrel! 

    40 - 2500 personen

    Zijn jullie klaar voor hét leukste stadsspel van België? Crazy 88-Events presenteert met Crazy 88 Deluxe een unieke city game voor jong en oud. Mogelijk in elke stad van Belgïe!

    Humor, creativiteit en gekkigheid
    Zin in een uitje vol humor, creativiteit en gekkigheid? Dan is de Crazy 88 écht iets voor jullie!  De activiteit staat in het teken van creativiteit en originaliteit. Durven jullie het aan om een stad naar keuze volledig op stelten te zetten? Wij dagen jullie uit! ;-)

    • 88 (te) gekke en hilarische opdrachten, geschikt voor ieder gezelschap.
    • Een gloednieuwe app-game met live tussenstand, inzicht in elkaars locatie én chatfunctie.
    • Met begeleiding en toffe attributen!

    Wie wordt de winnaar?
    Door een app staan jullie steeds in contact met de spelbegeleider. Via de app kunnen jullie de opdrachten doorsturen naar de jury. De jury bepaalt of jullie de opdrachten goed hebben uitgevoerd en hoeveel punten jullie hiervoor krijgen. Creativiteit en humor worden natuurlijk beloond. Hebben jullie het meeste lef en de meeste creativiteit? Dan maken jullie een grote kans om winnaar te worden van Crazy 88!

    Het team met de meeste punten zal de felbegeerde Crazy 88 beker in ontvangst nemen. Uitjesbazen is benieuwd: zijn jullie gek genoeg voor hét leukste stadsspel van België?

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

    Tijdsduur: 2,5 uur.
    Prijs: vanaf €24,50 p.p.
    Groepsgrootte: vanaf 5 tot 2500 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.
    Onze tip: combineer Crazy 88 met een lunch, diner of borrel! 

    5 - 2500 personen

    In het bruisende centrum van de stad razen continu politieauto’s met loeiende sirenes voorbij. Jullie worden aangesproken door de recherche. Wat blijkt? Er is een seriemoordenaar actief. Aan jullie de taak om het mysterie op te lossen voordat de seriemoordenaar ontsnapt uit de stad. Een spannende en uitdagende city game kan beginnen..

    Een bloedstollende moordzaak
    De recherche maakt bekend dat er 10 moorden gepleegd zijn door een seriemoordenaar. De stad wordt voorlopig afgesloten. Jullie worden opgeroepen om te helpen. Er zijn 10 verdachten aangehouden, maar deze mogen slechts 2 uur vastgehouden worden. De klok tikt af. 

    Tijd om op onderzoek uit te gaan
    De groep wordt verdeeld in teams. Ieder team krijgt een recherchekoffer vol bewijsmateriaal. Tijd om op onderzoek uit te gaan. In de officiële app-game staan foto’s met een cryptische omschrijving. Deze leiden tot checkpoints in het centrum van de stad. Hebben jullie de juiste checkpoint gevonden? Mooi, dan ontvangen jullie een code voor het oplossen van uitdagende Escape games, raadsels en meer in de recherchekoffer. Stap voor stap komen jullie steeds dichterbij de waarheid!

    • Unieke combinatie van Escape Room en City tour.
    • Inclusief koffer bomvol cryptische aanwijzingen, getuigenverklaringen en alibi’s.
    • Gaandeweg het spel wordt steeds meer duidelijk over de slachtoffers, het moordwapen en het motief. 
    • Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.
    • Geschikt voor teams van 4 á 6 personen.

    Jullie speurzin en analytisch vermogen worden sterk op de proef gesteld!
    Beschikken jullie over een uitmuntende samenwerking? Hebben jullie een analytisch vermogen en voldoende speurzin? Ervaar nu met Escape the City hét bloedstollendste stadsspel van dit moment! Iedere seconde is van belang. Welk team weet als eerste de moordzaak op te lossen?!

    Wij kunnen tijdens, voor- en/of achteraf een lunch of diner regelen. Laat het ons gerust weten. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel België.
     
    Tijdsduur: 2,5 uur.
    Prijs: 
    vanaf €24,50 p.p.
    Groepsgrootte: vanaf 5 tot 2500 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.

    Onze tip: combineer Escape the City met een lunch, diner of borrel! 

    5 - 2500 personen

    Wil je een Escape Room spelen en ben je met een grote groep? Je vindt bij Uitjesbazen meerdere Escape Rooms voor grote groepen. Ervaar nu met je gezelschap dé spannendste Escape belevingen!

    • Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.
    • Ideaal voor elke gelegenheid en groepsgrootte.
    • Mogelijk op iedere gewenste (eigen) locatie.
    • Volledig door ons verzorgd.

    Escape the Mask
    Ga de uitdaging tegen The Mask aan. Deze geniale gek heeft een kunstwerk gemaakt. Al bij ontvangst van de Escape Box horen jullie een vreemd geluid. Bij opening zijn verschillende lampjes, draadjes en geluiden te zien én te horen. Direct begint een timer af te tellen. The Mask heeft voor jullie een bomkoffer gemaakt.

    Weten jullie de strijd met The Mask te winnen?

    De Maffia Gijzeling
    Uitjesbazen brengt met De Maffia Gijzeling een spectaculaire Escape Room naar jullie toe. Op locatie naar keuze wordt een ruimte speciaal hiervoor omgebouwd tot een heuse Escape Room. Weten jullie op tijd aan 1 miljoen euro te komen? De Italiaanse maffia is aan het wachten...

    Escape the City
    Paniek in de stad. Er loopt een seriemoordenaar rond. Jullie hulp is nodig om het bloedstollende mysterie te ontrafelen.

    Weten jullie op tijd de moordenaar, het moordwapen en de motieven te vinden? Wij zijn benieuwd: zijn jullie klaar voor dé ultieme combinatie van een Escape Room en een City tour?

    Case Blüdhaven 
    In Case Blüdhaven wordt een moordspel gecombineerd met een Escape Room. Gewapend met een koffer vol bewijsmateriaal gaan jullie aan de slag om het spannende moordspel op te lossen. Cryptische aanwijzingen, onvolledig bewijsmateriaal en een koffer vol attributen...

    Alles is nodig om deze bloedstollende moordzaak op te lossen. Het is tijd voor actie. Het is tijd voor jullie om als extra detectives te worden ingeschakeld!

    The VR Bomb
    The VR Bomb, een ware VR Escape Room. Zet de VR bril op, pak de gebruikershandleiding erbij en werk samen met je gezelschap om de VR bommen te ontmantelen.

    Heeft jullie groep standvastige handen om het snelste de Virtual Reality bommen te ontmantelen? Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

    Tijdsduur: vanaf 1,5 uur.
    Prijs: vanaf €29,50 p.p.
    Groepsgrootte: Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.
    Onze tip: combineer één van onze Escape Rooms met een lunch, diner of borrel! 

    5 - 2500 personen

    1 team. 1 box. 1 taak. 1 timer. Out of the Box Is dé ultieme teambuilding activiteit voor ieder gezelschap. Denk ‘Out of the Box’ om als eerst Out of the Box te raken. Daag andere teams uit en kroon jezelf tot winnaar van deze unieke Escape Room!

    Denk anders dan andere teams
    Ieder team heeft dezelfde Box, krijgt dezelfde taken en start op hetzelfde moment. Maar.. Ieder team is uniek en heeft dus andere specialiteiten. In Out of the Box gaan jullie in teamverband op zoek naar de laatste code. De laatste code om Out of the Box te raken. Dit uitje combineert dé leukste Escape games in een unieke Box. Dit is een must-have ervaring die je moet meemaken..

    Een gezonde spanning en humor
    Jullie nemen plaats rondom de Box. Wie is de beste puzzelaar? Wie is er een held inwiskundige spellen? De Box zit bomvol ingenieuze games: ingewikkelde codes en wiskundige spellen worden afgewisseld met toffe puzzels en geluidsfragmenten. De combinatie hiervan zorgt ervoor dat jullie uiterst geboeid blijven.

    Stilzitten en toekijken is geen optie. Iedereen moet meedoen. Elke oplossing leidt weer naar een andere puzzel. Werk samen en denk eens echt 'Out of the Box'. Welke groep werkt het beste samen en vindt als eerste de code die leidt naar de overwinning?

    • Strijd tegen andere teams en raak als eerste ‘Out of the Box’.
    • Spanning, sensatie, teambuilding en vermaak.
    • Verschillende niveaus van opdrachten en geschikt voor ieder gezelschap.
    • Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.

    Tijdsduur: 2 uur.
    Prijs:
    vanaf €29,50 p.p.
    Groepsgrootte: 
    vanaf 5 tot 2500 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.

    Onze tip: combineer Out of the Box met een lunch, diner of borrel! 

    5 - 2500 personen

    Een etentje met je collega’s eindigt in een gruweldaad. Er is een moord gepleegd. Aan jullie de taak om de moordzaak op te lossen onder het genot van een hapje en een drankje. Hebben jullie het in je om een échte detective te zijn? Ervaar dan nu het meeslepende 3-gangen Moorddiner!

    Een koffer met bewijsmateriaal en uitdagende puzzels
    Iedereen neemt plaats aan tafel om lekker te gaan eten. De avond verloopt goed en iedereen heeft het naar zijn/haar zin. Totdat de assistenten van de recherche ineens binnenvallen met een wel heel vreemd verzoek..

    Er blijkt een moord gepleegd te zijn, en ze hebben jullie hulp nodig om het op te lossen. Aan de hand van bewijsmateriaal en puzzels zullen jullie steeds meer over het slachtoffer en de dader te weten komen. Uiteindelijk wil de recherche drie antwoorden van jullie horen: dader, moordwapen en motief. 

     To die for:

    • Een Escape koffer met levensecht bewijsmateriaal;
    • Een meeslepende moordzaak tijdens het diner;
    • Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.
    • Laat dé ultieme strijd tijdens het diner elkaar losbarsten door meerdere Escape koffers tegelijkertijd te openen!

    Er is maar 1 winner!
    Jullie spelen in teams. Lost jouw team de moordzaak het snelste op? Dan wint jullie team het meeslepende Moorddiner. En daar zullen daar jullie voor beloond worden. Wel is het belangrijk om goed op te blijven letten en niet te haastig te zijn bij het maken van beslissingen. Als je één van de drie antwoorden fout hebt, kun je namelijk al niet meer winnen.. 

    Tijdsduur: 3,5 uur.
    Prijs: 
    €29,50 p.p. (Exclusief eten)
    Groepsgrootte: 
    vanaf 5 tot 2500 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.

    5 - 2500 personen

    Zijn jullie klaar voor Escape the Bomb? Een pakketje met een mysterieuze inhoud wordt afgeleverd. Na het openen van de Escape Box begint een timer af te lopen. Wat nu? Ervaar met Escape the Mask dé meest explosieve Escape Room van dit moment!

    Een explosieve Escape Box: stop de bomkoffer!
    Verschillende lampjes, knopjes en geluiden zijn zichtbaar en te horen na het openen van de Escape Box. De timer begint direct te lopen. Aan jullie de taak om binnen 1,5 uur de bomkoffer te stoppen!

    • Unieke gameplay/verhaallijn met spannende Escape games, raadsels en puzzels.
    • Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.
    • Geschikt voor teams van 4 tot 6 personen.
    • Het is mogelijk om meerdere Escape Boxen op hetzelfde moment te starten voor dé ultieme Escape beleving!

    Let's play a Game!
    Zijn jullie stressbestendig of gaan jullie gebukt onder de druk van The Mask? Samenwerking, communicatie en een scherpe brein zijn nodig om het spel te overleven. The Mask heeft een waanzinnige bomkoffer afgeleverd met De Grote Meesters, mythologische wezens en een metrostelsel. Denken jullie klaar te zijn voor de verrassingen van The Mask? Wij zijn er klaar voor. Oja, vergeet de bommen niet!

    Let's play a Game!

    Tijdsduur: 2 uur.
    Prijs: 
    vanaf €29,50 p.p.
    Groepsgrootte: vanaf 5 tot 2500 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.
    Onze tip: combineer de Escape Box met een lunch, diner of borrel! 

    5 - 2500 personen

    Met het Escape Diner kies je voor het complete uitje. Hapje, drankje en een Escape Room! Onze combinatie van een Escape game en een etentje is dé ideale manier om elkaar écht te leren kennen onder hoge tijdsdruk. Weten jullie op een gestroomlijnde manier samen te werken?

    Unieke combinatie Escape Room en diner
    Er staat een mysterieus pakket op jullie te wachten. Wat blijkt? Het is een bomkoffer! Al snel komen jullie erachter dat op de stopknop drukken niks uithaalt. Nee, dat zou veel te makkelijk zijn. Een stem weet de kamer vervolgens te doen bevriezen. Het is The Mask, de maker van de bom. Hij heeft de bom zo in elkaar gezet dat alleen mensen met verstand en een oplossend vermogen de bom kunnen ontmantelen..

    • Escape Room ontwikkelt door de organisatoren van het NK-Escape Rooms.
    • Unieke verhaallijn met spannende Escape games, raadsels en puzzels.
    • Geschikt voor elke groepsgrootte.
    • Volledig begeleid en verzorgd.

    De klok tikt door…
    Op de bom is een timer gevestigd die zenuwslopend langzaam aftelt naar jullie verdoemenis. Tenzij jullie je hoofd koel houden en de uitdagende opdrachten en puzzels weten te voltooien om de bom onschadelijk te maken. Als jullie niet geëxplodeerd zijn, staat er na dit uitje een heerlijk diner op jullie te wachten.

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

    Tijdsduur: 3,5 uur.
    Prijs: €29,50 p.p. (exclusief eten)
    Groepsgrootte: vanaf 5 tot 2500 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.

    5 - 2500 personen

    Durven jullie hét listigste stadsspel van België aan? Ervaar met Wie is de Rat een heuse 'De Verraders' ervaring. Eén iemand in jullie team is niet te vertrouwen. Maar wie? Weten jullie de verrader in het team te ontmaskeren? 

    Op wie kun je rekenen en op wie niet?
    Er is één verrader per team. Deze verrader verraadt het team door de opdrachten te saboteren. Maar wie is de verrader? Wie houdt de boel voor de gek, zodat jullie team punten misloopt? Speel Wie is de Rat door samen te werken met je team, punten te scoren en zodoende dé felbegeerde Wie is de Rat-trofee te winnen.

    Teamuitje vol spanning, opwinding en mysterie
    Speel deze ‘De Verraders’ ervaring in een stad naar keuze. Ontdek de verrader in het team, terwijl jullie de stad verkennen en op verschillende locaties uitdagende opdrachten uitvoeren. Dit is dé ultieme strijd vol spanning, opwinding en mysterie.

    • Prijswinnend concept met uitdagende, breinbrekende opdrachten.
    • Verken een stad naar keuze op unieke wijze. 
    • Stemrondes voor spanning en sensatie.
    • Te personaliseren met eigen opdrachten, highlights en bedrijfsvragen.

    Tijdsduur: 2,5 uur.
    Prijs: 
    vanaf €24,50 p.p.
    Groepsgrootte: vanaf 5 tot 2500 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.

    Onze tip: combineer De Verraders met een lunch, diner of borrel! 

    5 - 2500 personen

    Zijn jullie klaar voor het leukste uitje van Belg.. ehmmm Schotland? Sportief en oergezellig. Speel dé vetste Schotse spellen met je gezelschap. Wie wint de Scottish Whiskey?

    Een Schotse kilt kleedt toch mooi af
    Touwtrekken, vrachtwagenband rollen and many more. Eigenlijk is er geen introductie nodig voor The Highland Games. Toch steekt dit uitje iets anders in elkaar. Bij deze Highland Games gaat het namelijk niet alleen om pure kracht, teamspirit is veel belangrijker..

    Maak kennis met Mr. John
    Onder leiding van Mr. John gaan jullie de strijd met elkaar aan. Gekleed in Schotse kilt en muts gaan jullie beginnen aan The Highland Games. Samenwerking, communicatie en strategie zorgen, naast kracht en finesse, voor een strijd als nooit tevoren. Wil je op een leuke, sportieve manier de strijd aangaan met andere teams? Met een kleine knipoog? Dan zijn The Highland Games op maat voor jullie geschreven.

    • Iedereen gehuld in Schotse kledij;
    • Ludieke Schotse games, inclusief professionele begeleiding;
    • Schotse muziek en attributen.

    Op de dag zelf
    Jullie worden ontvangen op een door jullie gekozen locatie. Bij ontvangst wordt iedereen in Schotse kledij gehesen om in de stemming te komen. De teams worden gevormd en op ludieke wijze aan elkaar voorgesteld. De doedelzakmuziek kan hier uiteraard niet uitblijven... Nu kan de strijd echt losbarsten. De leukste Highland Games zullen voorbij komen. Denk aan jutezakwerpen, touwtrekken, whisheyvat rollen en nog veel meer...

    Aan het einde van deze ludieke dag wordt het winnende team bekend gemaakt. De winnaars gaan er vandoor met de felbegeerde trofee en als extraatje een fles Scottish whiskey! 

    Tijdsduur: 1,5 uur.
    Prijs: 
    vanaf €29,50 p.p.
    Groepsgrootte: vanaf 20 tot 2500 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.

    Onze tip: combineer The Highland Games met een lunch, diner of borrel! 

    20 - 2500 personen

    Wil je een PubQuiz organiseren mét Quizmaster(s), spelmaterialen en aankleding? Wij komen naar jullie toe en zorgen voor een volledig verzorgde Pubquiz op maat! Interactiviteit en gezelligheid, wat wil je nog meer.. Weet jij jezelf te kroning tot dé allergrootste Pubquiz-Koning?

    All-inclusive PubQuiz
    Een fanatieke strijd tussen verschillende teams ontstaat. Met alleen gokken kom je helaas niet zo ver. Dit is een volledig verzorgde PubQuiz. Een All-inclusive PubQuiz met professionele Quizmasters, toffe spelmaterialen én aankleding. 7 unieke rondes passeren de revue. Strijd, interactie en een flinke dosis humor. Alles komt samen in deze PubQuiz. Denk jij je zenuwen onder controle te houden of weet je plotseling niet meer de antwoorden op de vragen?

    Een PubQuiz scoort altijd
    Een PubQuiz scoort altijd en overal. Maar het belangrijkste: scoort jouw team meer punten dan andere teams? Dan gaat jullie team naar huis met de felbegeerde PubQuiz-Trofee!

    • PubQuiz met 7 unieke rondes (onder andere Jan de Vakantieman).
    • Humor als leidraad.
    • Het winnende team ontvangt dé felbegeerde Pubquiz-Trofee!

    Tijdsduur: 2 uur.
    Prijs:
    vanaf €29,50 p.p.
    Groepsgrootte: 
    vanaf 5 tot 2500 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.

    Onze tip: combineer de PubQuiz met een lunch, diner of borrel! 

    5 - 2500 personen

    In het VR Diner combineren jullie dé eindeloze mogelijkheden van Virtual Reality met een overheerlijk 3-gangenmenu. Dé ideale combinatie, toch? Werk intensief samen met je gezelschap, terwijl een gevaarlijke Virtual Reality bom dreigt te ontploffen. Het VR Diner bezit alle ingrediënten voor een ouderwets gezellige avond!

    Laat je niet omverblazen tijdens het VR Diner!
    Het restaurant is door jullie uitgekozen. Het afgesproken tijdstip nadert. Dit belooft een ouderwets gezellige avond te worden, toch? ‘’Moet ik het gele draadje doorknippen?!! Ja of nee? Jaaaa?? Verdorie, de timer begint sneller te tikken!! Dit was de verkeerde keuze..’’

    Maken jullie wél de juiste keuzes tijdens het VR Diner? Even tijdens het eten door een heuse Virtual Reality bom ontmantelen.. Het VR Diner is sensationeel en gezellig, maar bovenal dé ideale teambuilding activiteit. Onze tip: laat je niet omverblazen tijdens het VR Diner!

    • Wij serveren Virtual Reality op jullie bord!
    • Geschikt voor ieder gezelschap en iedere groepsgrootte.
    • Altijd onder begeleiding van VR-experts.
    • Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.
    • De Virtual Reality activiteit kan voor het diner, tijdens het diner én na het diner gespeeld worden. Wij adviseren om dit zoveel mogelijk gescheiden te houden, zodat jullie optimaal van beide kunnen genieten!

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

    Tijdsduur: 3,5 uur.
    Prijs: vanaf €29,50 p.p. (exclusief diner).
    Groepsgrootte: 
    vanaf 15 tot 2500 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.

    15 - 2500 personen

    In Virtual Reality Teambuilding moeten jullie een Virtual Bomb ontmantelen. Dát is pas echt genieten geblazen. Zweetdruppels, concentratie en communicatie. Dit is teambuilding in de 4e versnelling. Zijn jullie klaar voor dé nieuwste teambuilding sensatie van België?

    Een VR activiteit bomvol verrassingen
    De Virtual Reality bril wordt door één van je teamgenoten opgezet. Helaas voor jullie heeft deze VR bril een explosieve verrassing in petto. Een timer begint te tikken. Jullie moeten elkaar helpen om de Virtual Bomb te ontmantelen. Lukt het jullie om een snellere tijd neer te zetten dan andere teams? Dan zijn jullie échte bomexperts!

    Teambuilding in een virtueel jasje
    Virtual Reality Teambuilding is dé nieuwste teambuilding sensatie van België. Om elke bom op tijd te kunnen ontmantelen, hebben jullie elkaar hard nodig. Zo moet de persoon met de VR bril omschrijven wat hij of zij ziet. De teamgenoten gaan vervolgens aan de slag met het vinden van de juiste instructies in de handleiding. Goed lezen, geduld en een duidelijke communicatie zijn slechts enkele vereisten om de VR bommen te ontmantelen. Oja, de zweetdruppels komen vanzelf wel!

    • Verschillende niveaus van VR bommen.
    • Iedereen maakt op een unieke manier kennis met Virtual Reality.
    • Geschikt voor ieder gezelschap en iedere groepsgrootte.
    • Altijd onder begeleiding van een VR-expert.
    • Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.

    Tijdsduur: 2 uur.
    Prijs: vanaf
    €29,50 p.p.
    Groepsgrootte: 
    vanaf 15 tot 2500 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.

    Onze tip: combineer Virtual Reality Teambuilding met een lunch, diner of borrel! 

    15 - 2500 personen

    Zie jij jezelf al op een wolkenkrabber staan? Zwemmen tussen haaien? Lopen tussen dinosaurussen? Op locatie naar keuze bouwen wij de ruimte om tot een heuse Virtual Reality Room. In de VR Workshop maken jullie kennis met de eindeloze mogelijkheden van Virtual Reality!

    Perfect geschikt voor ieder gezelschap!
    Virtual Reality is nieuw. Hip. Populair. Het zorgt ervoor dat jullie uitje naar een onvergetelijk niveau stijgt. Teambuilding in optima forma. Bovendien maken wij dit mogelijk op elke locatie naar keuze. Door héél België. Hoe vet?!

    Durf jij de Plank Experience aan?
    Pak de VR bril erbij en probeer je balans te behouden bij de Plank Experience. Denk jij goed te kunnen tennissen? Wacht maar tot je jouw virtuele slagen geoefend hebt!

    • Verschillende VR Experiences: van Skydiven tot skiën.
    • Geschikt voor iedere groepsgrootte en ieder gezelschap.
    • Altijd onder begeleiding van een echte VR expert!

    Door gebruik van meerdere VR brillen, kunnen grote groepen tegelijkertijd de virtuele wereld verkennen. Are you ready for Virtual Reality? Ervaar hét allerbeste van de virtuele wereld in de VR Workshop!

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

    Tijdsduur: 2 uur.
    Prijs: vanaf
    €29,50 p.p.
    Groepsgrootte: 
    vanaf 15 tot 2500. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.

    Onze tip: combineer de VR Workshop met een lunch, diner of borrel! 

    15 - 2500 personen

    Zijn jullie klaar voor de nieuwe wereld van Virtual Reality? Met de Virtual Reality Experience ben je gewaarborgd van een spannend en uitdagend uitje, volledig in het teken van VR. Iedere gewenste ruimte bouwen wij om tot een heuse Virtual Reality Room!

    Prijswinnende VR activiteit
    Wij combineren in onze Virtual Reality Experience meerdere activiteiten. Zo ga je enerzijds verschillende Virtual Reality Experiences ervaren in de virtuele wereld (skiën, skydiven.. you name it!). Anderzijds zorgen we voor de nodige spanning, stress en gezelligheid met de Virtual Bomb. Denk jij sneller met jouw teamgenoten de VR bommen te kunnen ontmantelen? Dit is een prijswinnende VR activiteit die je moet ervaren met je gezelschap!

    Ervaar een compleet andere wereld!

    • Combinatie van verschillende VR Experiences en de Virtual Bomb.
    • Prijswinnende VR activiteit onder professionele begeleiding van VR-experts.
    • Beleef dé nieuwste ervaringen en mogelijkheden van Virtual Reality.
    • Te spelen op elke gewenste locatie in België!

    PS. Door het gebruik van meerdere VR brillen, is het mogelijk om met meer tegelijkertijd de virtuele wereld te betreden. Ideaal voor grote groepen en gezelschappen dus!

    Tijdsduur: 2 uur.
    Prijs: vanaf
    €29,50 p.p.
    Groepsgrootte: 
    vanaf 15 tot 2500 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.

    Onze tip: combineer de Virtual Reality Experience met een lunch, diner of borrel! 

    15 - 2500 personen

    Jullie willen geen standaard uitje. Jullie willen iets nieuws. Een activiteit waardoor je weggeblazen wordt. Letterlijk. De VR Experience is dan precies op jullie lijf geschreven. Met verschillende Virtual Reality Experiences worden jullie in de virtuele wereld gezogen. Of weggeblazen. Dat kan ook..

    Combinatie van verschillende VR Experiences en de Virtual Bomb
    De VR Experience brengt hét allerbeste van de virtuele wereld naar boven. Wij combineren namelijk onze VR activiteiten tot één uitje. Je verkrijgt dus verschillende VR Experiences in combinatie met de Virtual Bomb. Hoe vet?!

    Ervaar hoe het is om met een razende snelheid van een berg af te skiën, test je ritmegevoel met Beatsaber en ontmantel een tikkende tijdbom. Je kun het zo gek niet bedenken of Virtual Reality biedt het. Onder professionele begeleiding ontdekken jullie het uitje van de toekomst. Zijn jullie klaar om weggeblazen te worden?

    15 - 2500 personen

    Alles KAN (EN MAG) met Virtual Reality. Onze VR uitjes op locatie naar keuze bezorgen jou en jouw gezelschap een enorme virtuele glimlach op het gezicht. Even tussen dinosaurussen lopen en vervolgens een Virtual Bomb met z’n allen ontmantelen. VR op locatie is dé ultieme activiteit van 2022. En terecht natuurlijk!!

    Kies voor dé complete Virtual Reality Experience
    Van het uitzicht genieten op een wolkenkrabber, de Himalaya beklimmen of gebalanceerd over een touw lopen tijdens de Plank Experience. Virtual Reality maakt alles mogelijk. En dat op jullie eigen gekozen locatie. Want: wij komen naar jullie toe!

    Wat wij adviseren? Een complete Virtual Reality Experience natuurlijk! Dit is namelijk  dé unieke combinatie van onze VR Workshop en VR Teambuilding. Ideaal om kennis te maken met Virtual Reality EN je gezelschap beter te leren kennen. Hoe vraag je jezelf dan natuurlijk af? Stress, communicatie en onverwachte situaties brengen dé echte jij en ik naar boven!

    • Meerdere VR games met de VR Workshop.
    • Met VR Teambuilding gaan jullie samen een virtuele bom ontmantelen. Fun, Fun! (#teambuilding).
    • Begeleiding van een échte VR expert.
    • Door gebruik van meerdere VR brillen, is Virtual Reality perfect geschikt voor meerdere teams en grotere groepen!

    Tijdsduur: 2 uur.
    Prijs: vanaf
    €29,50 p.p.
    Groepsgrootte: 
    vanaf 15 tot 2500 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.
    Onze tip: combineer VR op locatie met een lunch, diner of borrel! 

    15 - 2500 personen

    Heb jij het in je om net als Jamie-Lee Six op jacht te gaan naar de ‘misdadiger’? Ervaar dan nu zelf Het Jachtseizoen als enerverende City game!

    Join the Hunt!
    Niet een bekende Belg is op de vlucht, maar een ontketende misdadiger! Jullie gaan op jacht om deze misdadiger op te pakken. Dus.. Join the Hunt!

    Spanning, sensatie en samenwerking staan centraal in dit stadsspel. Jamie-Lee Six, Maarten Cop en Laura Tesoro hebben het in zich om bekende Belgen op te pakken. Maar.. hebben jullie het in je om een ontketende misdadiger op te pakken? Los verschillende raadsels en puzzels op. Stap voor stap komen jullie dichterbij, terwijl er steeds minder tijd overblijft. Gaan jullie het redden? Of weet de misdadiger te ontsnappen?

    • Combinatie van City game en City tour.
    • Te spelen in elke stad.
    • Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.

    Tijdsduur: 2,5 uur.
    Prijs: 
    vanaf €24,50 p.p.
    Groepsgrootte: 
    vanaf 5 tot 2500. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.

    Onze tip: combineer Het Jachtseizoen met een lunch, diner of borrel! 

    5 - 2500 personen

    Heb jij de échte Robinson Crusoe in je? Speel met je gezelschap nu zelf Expeditie Robinson. Dit is een zenuwslepend avontuur dat je niet mag missen!

    Mogelijk op elke ruime locatie
    Van kracht- tot eetproeven en van teamvorming tot heuse executies, alle bekende aspecten van Expeditie Robinson komen naar voren. Strijd met én tegen elkaar in dit gewaagde teamuitje. Welk team weet zich tot echte Robinson te kronen en gaat er aan de haal met de felbegeerde trofee?

    Iedereen binnen het team heeft een belangrijke rol. Er staan verschillende proeven en opdrachten op het menu. Aan jullie team de taak om deze proeven beter uit te voeren dan andere teams. Verschillende kwaliteiten zijn vereist. Dit is hét ideale teamuitje met spanning, sensatie en teambuilding!

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

    Tijdsduur: 2,5 uur.
    Prijs: vanaf €29,50 p.p.
    Groepsgrootte: vanaf 20 tot 2500 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.
    Onze tip: combineer Expeditie Robinson met een lunch, diner of borrel! 

    20 - 2500 personen