Alle uitjes van Woord Omhoog

    "Een heel straffe teambuilding"

    Een rap-teambuilding betekent een dag vol fun en plezier. Het eindresultaat kan blijvend worden bekeken of beluisterd.

    Een rijmend verhaal vertellen op een beat is makkelijk aan te leren. Via onze aanpak kan iedereen het in een handomdraai. Het team werkt samen aan een vooropgesteld resultaat: het maken van een eigen muziekhit. Iedereen toont zijn talent en verdient zijn/haar plek op het podium: jong-oud-ancien-nieuwkomer. Deze activiteit zorgt steevast voor massa's fun én een blijvende herinnering.

    Door het samenwerken aan het creatief proces wordt duidelijk hoe het team functioneert en hoe iedereen zijn/haar rol opneemt.

    Hoe doen we dit?:

    The Secret: na een inleiding geven we het geheim prijs van een rapper in 3 stappen.

    Tekst schrijven: we werken rond een vooraf bepaald thema, of gaan op het moment zelf de inhoud bepalen.

    Oefenen: De tekst wordt ritmisch gemaakt. Dit is de stap van tekstschrijver naar rapper. De rap-coach staat vanzelfsprekend iedereen bij.

    Recorden: De song wordt opgenomen. En klaar!

    De song wordt ter plaatse gemixt, gemasterd, en beluisterd. De monden vallen open van verbazing bij het horen van jullie eigen talent. Achteraf wordt de single doorgestuurd, en kunnen jullie er nog lang van nagenieten.

    Andere mogelijke formules voor rap-teambuilding zijn: een optreden tijdens het bedrijfsfeest, een bedrijfslied op de website, als afsluiter van een congresdag.

    Een extra optie is een videoclip:
    we maken een professionele videoclip van de song met jullie in de hoofdrol. Jullie team bedenkt het scenario, playbackt en acteert, en zorgt voor een extra visuele creatie. (Check het tabblad hierboven "film" voor een voorbeeld)

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

    1 - 500 personen

    "De meest krachtige teambuilding door zijn laagdrempeligheid"

    Een lipdub staat synoniem voor een dag vol fun. Het eindresultaat kan blijvend worden bekeken en is een ultieme herinnering aan een waardevolle samenwerking.

    Maak van een bekende muziekhit je eigen creatie met een lipdub (=professionele videoclip). Met dansen, playbacken en acteren wordt de gekozen hit met jullie in de hoofdrol opgenomen. Zo heeft jullie team of gezelschap een geweldige tijd samen, waarin jullie optimaal gaan samenwerken en creatief zijn.

    Kies van te voren een song. Wij voorzien: regisseur, camera, cameraman, verplaatsbare speaker, het door jullie gekozen lied en songteksten. Iedereen kan op eigen wijze zijn of haar steentje bijdragen aan deze gezamenlijke creatie. Een lipdub maken is een dagje onvergetelijke fun met een onvervangbaar resultaat.

    "Een lipdub is een grote toegevoegde waarde aan het people-empowerment."

    Een voorbeeld van een lipdub die wij maakten vind je onder tabblad "film"
    "Fantastisch resultaat Mike! Wij zien eruit als een hecht team, jullie hebben getoond een zeer competent team te zijn...bedankt!" (BVBA Rousselot - Bjorn Vergauwen)

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

    1 - 500 personen

    Abstracte kunst binnen de de bedrijfsmuren stimuleert de creativiteit van de werknemers. Dat is geen geheim meer. Maar kunst is duur, vooral als je veel bedrijfsmuur aan te kleden hebt. Maar.... waarom zou je het niet zelf doen? Sommige stijlen in abstracte kunst zijn niet moeilijk te maken. De spatterige stijl van Jackson Pollock bijvoorbeeld. Deze man was ongetwijfeld geniaal in zijn pionierschap maar kunsttechnisch gesproken ligt het in ieders bereik.. Een dosis durf en kledij die bespat mag worden is evenwel handig.

    Onze ervaren begeleiding legt je feilloos uit wat de stappen zijn. Daarna kan je zelf aan de slag om je eigen abstract meesterwerk te creëren op een echte canvas . Er is keuze om individueel te werken, in kleine groepjes of in grote groep aan 1 werk. De grootte van de canvassen wordt in overleg bepaald.

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvend voorstel het aanvraagformulier in.

    5 - 25 personen