Veilig rijden, verrassend leuk!

  • ProMove bvba
  • 3 - 50 personen
  • 16577
  • Beschrijving

Events
Opleidingen bij ProMove zijn reeds verrassend leuk, maar je kan er nog een schepje bovenop doen. Integreer een workshop in een evenement, of beter nog, laat ons voor jou een concept creëren waarin we verschillende workshops combineren waar rijvaardigheid steeds centraal staat. Jouw medewerkers, klanten of andere genodigden zullen zich zo amuseren dat ze niet beseffen dat ze ook iets aan het bijleren zijn.

Huur locatie
ProMove beschikt, naast een mobiele infrastructuur, ook over drie unieke oefenterreinen (Andenne, Zolder en Brugge). Op deze locaties kunnen verschillende weersomstandigheden in alle veiligheid worden gesimuleerd en zijn er meerdere hospitality mogelijkheden.

Opleidingen
Ziet de schadestatistiek van de bedrijfsvoertuigen er niet al te best uit? Moet je maandelijks nog steeds te veel snelheidsovertredingen doorsturen naar de eigenaars van deze voertuigen? Of wil je gewoon vermijden dat je collega’s lange tijd afwezig zijn door een banaal verkeersongeval? Een cursus volgen bij ProMove kan jou hierbij helpen. Je kan kiezen voor een standaardprogramma of voor een cursus op maat.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Circuit Zolder
Terlaemen 8
3550 Heusden-Zolder

Yoez Andenne
Chaussée d'Anton 476/2
5300 Andenne

Brugge 
Kleine Pathoekeweg 4-10
8000 Brugge

Roeselare (i.s.m. Rijschool Lust) 
Onledebeekstraat 1
8800 Roeselare

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!