Bosgolf

  • Art of Events Productions
  • 20 - 150 personen
  • 16271
  • Beschrijving

BOSGOLF- de leukste variant op het echte golf en geschikt voor iedereen!

Even er tussenuit

We nodigen u graag uit om te komen ‘Bosgolfen,’ een leuke en verassende kruising tussen het bekende golf, midgetgolf, croquet en boerengolf. Plezier, team-work en competitie gaan hierbij hand in hand, maar het is ook ideaal om ondertussen even lekker te kletsen! U kunt daarbij op een aangename manier en spelenderwijs even lekker genieten van de gezonde buitenlucht en het bos zelf!

Hoe gaat het in zijn werk?

Bosgolf wordt gespeeld met unieke, special hiervoor gemaakte clubs en bouncing balls. Het kan worden gespeeld in allerlei daarvoor geschikte bossen in heel Vlaanderen, maar het kan ook in grote parken!

In het speelgebied wordt een parcours uitgezet met een diverse holes. Het doel van ‘Bosgolf’ is om met een team in zo min mogelijk slagen de baan langs te gaan en de bal in de holes te krijgen. Het team met de minste slagen per hole is uiteraard de winnaar! Simpel, maar o zo leuk! Op verzoek kan het spel verder veraangenaamd worden met een hapje en (een) drankje onderweg.

Een leuk spel voor iedereen

‘Bosgolf’ is geschikt voor alle leeftijden en je hoeft hier geen specifieke vaardigheden voor te hebben, al is enige kunde natuurlijk mooi meegenomen! Met wat geluk kan iedereen het en anders ligt het natuurlijk aan het bos, de tegenstanders, de zon dan wel de wind etc.!

Mooie afsluiting

Aan het einde van het spel worden de winnaars en zij die iedereen voor hebben laten voorgaan op gepaste wijze gehuldigd!

Referenties: 

Humana
“Art of Events heeft de collega’s van Humana een erg leuke dag bezorgd. Het enthousiasme van het team straalde er van af. De onderdelen van bosgolf waren origineel en op een zeer aangename manier competitief. Je kon zelf kijken hoe fanatiek
je het wilde spelen met je clubje! Een echte aanrader!"

 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Evenementen in Vlaanderen. Bijvoorbeeld Antwerpen, Brugge, Gent, Brussel, Leuven e.d. Ook mogelijk in Nederland

Steekwoorden:
bedrijfsuitstap, groepsuitstap, personeelsuitstap, teamuitstap, teambuilding, spelprogramma, spelactiviteit, teambuilding op locatie, buitenprogramma

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!