De Energieke Lunchbox@work

  • Food for Good Vibes
  • 6 - 25 personen
  • 18294
  • Beschrijving

Dat een voedzame lunch niet per se uit traditionele boterhammen moet bestaan, bewijzen we met onze originele en gezonde lunchrecepten.

In deze workshop gaan de deelnemers aan de slag met verrassende juiste combinaties van voedingsmiddelen en krijgen ze verschillende tips om maaltijden voor te bereiden en hun lunchbox te voorzien van heerlijk pure en energieleverende ingrediënten, aangepast aan elk seizoen.
Snelle, makkelijke maar heerlijke gerechten. Er komen geen ingewikkelde keukentechnieken aan te pas. Materiaal en ingrediënten worden voorzien.

Aanvullend programma:
Buiten voeding is er ook aandacht voor beweging en mindset Gezondheid is immers het gevolg van combinatie van de juiste patronen: eetpatroon, beweegpatroon, ontspanpatroon, denkpatroon en slaappatroon. Wij reiken de juiste tools aan!

Onze energieke en duurzame workshops ondersteunen op een laagdrempelige manier medewerkers van jouw bedrijf op vlak van gezondheid en welzijn. Zowel thuis als op het werk.

Elke deelnemer krijgt een informatie- en receptenbundel mee, zodat hij/zij zelf aan de slag kan gaan.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje
Fun belevingsworkshop organiseren op uw eigen werkvloer, of op de locatie van uw keuze. De workshop is zo opgesteld dat deze probleemloos kunnen plaatsvinden in de eenvoudige keuken of kantine van uw werkplek.
Indien u zelf niet over een gepaste locatie beschikt, bieden wij ruimtes te huur aan in Antwerpen, Leuven, Mechelen, Hasselt, Turnhout....

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!