Food Tour in Antwerpen

  • Bites & Walks
  • 8 - 35 personen
  • 23210
  • Beschrijving

Proef ‘t beste van wat Antwerpen te bieden heeft. Goesting om‘t stad te leren kennen en ondertussen genieten van ambachtelijke lekkernijen van onze plaatselijke middenstand? Een absolute must om samen met je team er op uit te trekken in de prachtige oude historische binnenstad van Antwerpen.

Antwerpen is prachtig tijdens de herfst en wintermaanden en daar kan jij mee van genieten met je team:

Ontdek Antwerpen met een hapje en een drankje, al wandelend, kuierend … gewoon genieten samen met de echte locals! Want deze tour is made and done by locals! Bites & Walks is een echt Antwerps bedrijfje! 

Tijdens deze Historisch Food Tour proef je hartige en artisanale locale producten van Antwerpen: vis, vlees, chocolade, ... we nemen je mee naar echte Antwerpse plekjes.

We dompelen je onderen in de Antwerpse volksbuurt waar je de beste ondernemers ontmoet die met passie hun ambachtelijke locale producten serveren.

Niks saais wel spannend, grappig en intrigerend, luister naar ongelofelijk mooie verhalen over vakmanschap, legendes en anekdotes.

Tijdens deze tour ben je niet gebonden aan het zelfde plekje maar loop je vrij rond in de stad en kan je makkelijk een praatje slaan met verschillende collega's ... het perfecte teambuilding moment! 

  • Bezoek het historische gedeelte van de stad, kleine straatjes, steegjes en prachtige pleintjes … Nina geeft je een duidelijk beeld van stad zodat je je goed kan oriënteren

  • Geniet van opmerkelijke verhalen en historische culinaire Antwerpse feiten en weetjes

  • 5 Antwerpse lekkernijen

  • Ontvang nog eens een heleboel tips om je verblijf in Antwerpen verder te zetten

  • 100% buitenactiviteit

Boek steeds van tevoren, onze plaatsen zijn beperkt!

Ligging uitje

We spreken af aan de Grote Markt van Antwerpen. Van hieruit start onze tour en we blijven rondom het oude stadscentrum ... dus we leggen een 3tal km af op 2tal uurtjes. Afhankelijk van de grote van de groep kan dit 2,5u zijn.

Parkeren kan je makkelijk in de één van de nabij gelegen ondergrondse parkings ter hoogte van de Groenplaats en de Grote Markt. 

Maar ook de tram, trein en bus zijn slechts enkele minuten stappen van de Grote Markt. Handig voor al je teamgenoten om tijdig toe te komen en ook weer het stadscentrum te verlaten op hetzelfde punt.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!