From bean to bar

  • ONLINE Chocolade workshop Bean to Bar
  • 10 - 300 personen
  • 16547
  • Beschrijving
Zelf Chocolade maken, van Cacaoboon tot Chocolade. Ontdek de wereld van het nieuwe goud.

Programma:
- Chocolate experience : prikkelen van de smaakpapillen met onze Chocoalde Shooter
- Proeven van diverse gesmolten chocolade origines
- Proven van de rauwe cacaoboon
- Korte duidelijke historiek en making of
- Met de hand pellen van de geroosterde cacaobonen en pletten tot cacaonibx
- maken van chocolade op basis van de pure cacaonibs en mengen (concheren) met ruwe rietsuiker
- maken van een heerlijke chocolade drank, naar recept van de Inca's en de Azteken.
- Verwerken van de pure chocolad in tabletjes om mee huiswaarts te nemen.
* Vanaf 15 personen
* Budget : €35,- per persoon
* excl locatie, btw en verplaatsingskosten

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Vul dan onderstaand formulier in.

Ligging uitje
Brussel, Antwerpen, Gent, Oost vlaanderen, West vlaanderen, Vlaams Brabant, Henegouwen .
Alle workshops gaan door op verplaatsing. Wij regelen graag de locatie voor u in de gewenste regio.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!