Koude Workshop

  • Thomas Vyncke
  • 8 - 14 personen
  • 20695
  • Beschrijving

Een onderdeel van Intermittent Living waarbij je leert, ervaart, doet en verbindt!

Herontdek hoe je opnieuw in je eigen krachten kan staan en train je oerinstincten.
Stap uit je comfortzone en leer hoe jij je volledige potentieel benut. Pas nadat je het hebt geprobeerd, weet je hoe het is en wat het voor jou betekent!

Tijdens de workshop leer je hoe je de theorie omzet in de praktijk en er zelf mee aan de slag kan. We beginnen met een brede basis en gaan steeds een stapje verder.

Wat gaan we doen?
We dompelen je in 5 uur tijd volledig onder in het koude concept. Zo starten we de dag met Deep Learning. We brengen kennis over zodat je weet waarom we koude gaan toepassen in ons dagelijks leven en waarom we het gaan combineren met bijvoorbeeld hypoxie ademhalingen. Hier leer je wat koude en hypoxie met je lichaam doet en hoe je het thuis zelf kan verderzetten.

Kennis brengt rust. Is er geen kennis? Dan is er vaak ook geen rust. 
Nadat we de theorie en ademhalingsoefeningen afgerond hebben, starten we aan een fysieke ronde van 2u beweging. Tot slot gaan we samen het ijsbad in. 

We combineren Intermittent Fasting, Drinking, Hypoxie en Cold. Al deze combinaties samen zorgen ervoor dat we ons lichaam een reset geven.

Programma Koude Workshop
❆ Leer via deep learning over 6 verschillende Intermittent Living prikkels. Je doet kennis op en ontdekt waarom deze kortstondige stress prikkels onmisbare gezondheid bevorderende tools zijn en hoe je ze zelf kan inzetten. Je leert welke combinaties voor blijvende veranderingen zorgen op het vlak van gezondheid en succes.

❆ Beweeg tijdens sportieve outdoor activiteiten.
❆ Ervaar je oerkracht tijdens een gecontroleerde koude prikkel in een ijsbad onder begeleide coaching.
❆ Verbeter focus, uithoudingsvermogen en energie balans
❆ Ondervind hoe gecontroleerde hypoxie ademhalingsoefeningen je helpen om je focus en bewustzijn te verhogen. Leer hoe je het kan inzetten in je dagelijks leven om korte metten te maken met energiedips.
❆ Krijg praktische toepassingen  om thuis je progressie verder te zetten.
❆ Ontvang een recap via mail.
❆ Stel je persoonlijke vragen tijdens een coaching moment.
❆ Geniet van een afsluitmoment met een PNI maaltijd  

Ligging uitje

Kontichsesteenweg 44, 2630 Aartselaar

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!