Krachtig, Professioneel en Interactief

  • Impact Academy
  • 5 - 20 personen
  • 17216
  • Beschrijving

Wil je jouw werknemers betrokken houden en op een professionele manier met interactief met beeldbellen of vergaderen aan de slag gaan?  Dat is deze teamworkshop is voor jullie.

Inmiddels kunnen de meesten van ons prima uit de voeten met de techniek die bij een online leeromgeving komt kijken. Maar hoe straal doe je dat professioneel en tergelijkertijd ook interactief zodat het geen eenrichtingsverkeer wordt. Hoe kom je krachtiger over dankzij slimme lichaamstaal? 

Het meest onderschatte deel van professioneel video vergaderen is de non-verbale communicatie. Sommige mensen zijn zich niet bewust van hun non-verbale impact of vergeten na enkele tijd dat ze in beeld zijn. Voor andere mensen is het nogal wennen om zichzelf op het scherm te zien en vragen zich af hoe ze moeten zitten en naar waar ze moeten kijken. Voor het eerst iemand ontmoeten is altijd een beetje spannend en nu dat online gebeurt kan dat extra beladen zijn. Door de onwennigheid vervallen we dan in onze onbewuste patronen en gewoontes als het gaat om lichaamstaal en een eerste indruk achterlaten. Spanning zorgt ervoor dat onze instinctieve hersenen het overnemen van onze ratio en wij dus online niet altijd even effectief communiceren.

Tijdens deze interactieve online workshop combineren we theorie en praktijk. We werken ook met break-out rooms en zorgen ervoor dat je aan het einde van de rit precies weet hoe je vol zelfvertrouwen, professioneel en met impact interactief online kunnen gaan communiceren.

Het resultaat: 
* medewerkers die weten die niet alleen de meeting voorbereiden maar met de juiste mindset krachtiger non-verbaal gaan communiceren. Ze verhogen hun non-verbale impact en professionaliteit online en stiekem dan ook offline.
* Tijdens de workshop spelen we met enkele interactieve technieken zodat de betrokkenheid en focus hoger blijft.  Online connecteren hoeft niet saai te zijn.
* We leren hoe je met meer aandacht kan gaan vergaderen en welke lichaamstaal interessant is om in de gaten te houden op het kleine scherm zodat je er kan op inspelen en tot de kern van de zaak kan komen
* De deelnemers kijken in de non-verbale spiegel, leren over het belang van de eerste indruk en gaan daardoor met meer aandacht voor de non-verbale communicatie gaan communiceren
* Door we leren kijken naar anderen en observeren gaan uw medewerkers niet meer blind in het gesprek en missen geen cruciale non-verbale signalen

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in! 

Ligging uitje
België
Online

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!