Laserbattle

  • Cedalion bvba
  • 8 - 40 personen
  • 16753
  • Beschrijving
Superspannend spel dat volledig mobiel is en dus overal kan gespeeld worden. In tegenstelling tot het pijnlijke paintball schieten we hier niet met balletjes naar elkaar maar met infrarood stralen. 

Onze professionele wapens zijn bijzonder accuraat en schieten tot 200 meter ver nauwkeurig. Wij kunnen deze per game op een andere manier instellen : aantal kogels, aantal laders, aantal levens, special shot ... Hierdoor krijg je een echte topervaring en is elk spel uniek !

Bij een Team Deathmatch spelen we met 2 teams tegen elkaar. Het team dat het langst in leven blijft is de winnaar van deze ronde. 

Capture The Flag vereist meer samenwerking omdat je hier in het hol van de leeuw uw teamvlag moet gaan veroveren zonder zelf neergeknald te worden. 

Tijdens een rondje VIP is het uw taak om de belangrijke persoon te beveiligen en zo lang mogelijk in leven te houden. Kan jij jezelf opofferen om het leven van de VIP te redden ? 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!
Ligging uitje
Idealiter gaat dit spel door in een bos waar we ook een beetje ruimte hebben om een centraal kamp op te stellen. 

Door het feit dat de guns geen elektriciteit nodig hebben om te werken zijn we niet gebonden aan stroomtoegang. 

Beschik je echter enkel over een open ruimte of een grote zaal ? Laat het ons weten, dan zorgen wij voor de hindernissen !

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!