Let's make a difference

  • Inspirations
  • 10 - 150 personen
  • 16723
  • Beschrijving
Outside the box chocolate

Stimuleer de creativiteit van jouw team en zet het onderbewustzijn aan het werk. Met deze nieuwe teambuildingstrategie werpen we samen een nieuw licht op innovatie binnen het bedrijf. En dat met chocolade!

Elk team van 4 tot 8 personen kiest zijn eigen grondstoffen en schept hiermee een nieuw product met chocolade in de hoofdrol. Bij dit proces starten we vanaf nul, alles begint met de rauwe cacaoboon.

Men heeft keuze uit meer dan 40 grondstoffen. De lijst wordt vooraf doorgegeven en mag naar eigen wensen worden aangevuld. Ook de teams kunnen vooraf worden samengesteld. Intern kan men brainstormen en het plan doorsturen naar een van onze chefs ter evalutie. Elke groep maakt een prototype van de verpakking, creëert het model en schetst de perfecte lay-out.

Bij een goed product hoort natuurlijk een sterk marketingverhaal.
Elk team schrijft een eigen commerciële strategie neer om nadien te gaan verdedigen bij de andere groepen. Wat maakt het product zo commercieel, innovatief of uniek?

De heerlijke Inspirations chocolade workshops zijn de uitstekende teambuilding activiteiten voor groepen. De afgelopen twaalf jaar hebben we met trots vele onvergetelijke ervaringen gecreëerd voor teams en bedrijven.

Onze workshops zijn ook als online uitje te boeken! 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

# Teambuilding

Ligging uitje
Brussel/Brugge/Knokke/Antwerpen/Gent/Ardennen…. 
Heel Belgie maar ook  Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en Londen

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!