Lipdub maken! ♪ ♫ ♬

  • Uitjesbazen.be
  • 15 - 800 personen
  • 16474
  • Beschrijving
Maak een lipdub met je collega's. Een hilarische dag wat je ook nog een prachtige videoclip oplevert. Een lipdub betekent dat je met het complete bedrijf een lied gaat playbacken en een videoclip maakt, let op: in 1 take!

Nog steeds niet echt een idee?! 
Bekijk een eerder opgenomen lipdub  (zie tabblad 'film' hierboven)

Een lipdub kan ook uitstekend gebruikt worden als promotiefilm voor het bedrijf!

Wij zorgen voor een cameraman, regisseur, camera, verplaatsbare speaker, het door jullie gekozen lied, inclusief songteksten.

Vooraf starten wij met een presentatie. Zodat iedereen weet wat een lipdub is en hoe belangrijk creativiteit is tijdens dit proces. Wij begeleiden het van A tot Z en stoppen niet voordat alles en iedereen er perfect op staat!

Voorbeeldprogramma:
Ontvangst met koffie
Voorstellen regisseur en cameraman
Presentatie op beamer
Route bepalen
Verkleden
Groepsindeling
Oefenen per groep + tips
Oefenen complete lipdub
Opname! (Vaak meerdere keren, totdat alles er perfect op staat)
Afsluiting

Na de lipdub monteren wij een DVD welke naar jullie wordt gestuurd, ook zal er een online bestand gemaakt worden waardoor het makkelijk te versturen is naar iedere deelnemer.

Vraag gerust om meer informatie via onderstaand formulier!

Nieuwsgierig naar meer van onze coole teambuilding activiteiten? Klik op het tabblad andere activiteiten van dit bedrijf voor Crazy 88, Wie is de Rat, Escape room op locatie, Foute Bingoshow, Quiz Show Deluxe 2.0, Factcheckers, Twee tot de Zesde macht, Virtual reality, en nog veel meer….
Ligging uitje
Wij komen in heel Belgie!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!