Moorddiner

  • KRIMI
  • 10 - 30 personen
  • 17012
  • Beschrijving

KRIMI is de perfecte plaats voor een namiddagje detective spelen. 

Ooit al eens een verdachte willen zijn in een klassieke whodunit? Tegelijkertijd Sherlock Holmes of Hercules Poirot? Grijp dan hier je kans!

Met de Moorddiners van KRIMI dompelen we je onder in een andere wereld voor een unieke eetervaring! Kruip in de huid van één van de negen verdachten, trotseer de prangende vragen van de spelleider en ga op zoek naar de moordenaar tussen de gangen van het menu door. De regels zijn simpel: Be it, eat it, solve it. 

Kies uit één van onze drie kamers en speel samen met je collega’s de hoofdrol in jullie eigen detectiveverhaal. De teksten worden door ons aangeleverd en het keuzemenu wordt aangepast aan de setting van de kamer. Kom verkleed om de ervaring compleet te maken. 
 
Onze eerste kamer is The Thorndike Express, een luxe treinwagon die je terugbrengt naar het jaar 1934. Via tal van prachtige steden reis je naar Istanbul. Maar pas op, er is een moordenaar aan boord. 

Onze tweede kamer is The Dashboard Diner, een eethuis uit de jaren ’50. Eén van de serveersters is er brutaal vermoord. Een op aandacht beruste radiojournalist wil de moord live op antenne oplossen. Lukt het jou om de moordenaar te ontmaskeren? 

Onze derde kamer is de Freakshow. Eén van je mede freaks is brutaal om het leven gebracht. Wie van jouw collega’s heeft deze moord op zijn geweten. Of deed je het zelf? Kom erachter bij KRIMI in Kortrijk.

 Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Wij zijn gevestigd in Kortrijk, op een kleine drie kwartier rijden van Gent en een uurtje van Brussel. Er is voldoende parkeerplaats aan KRIMI en in de straat. Het station van Kortrijk ligt op 30 minuten stappen. Er zijn ook bushaltes vlakbij.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!