Moorddiner op eigen locatie

  • Escape Room-Events
  • 5 - 1000 personen
  • 20130
  • Beschrijving

Klaar voor hét spannendste dinerspel aan tafel? Het Moorddiner is dé ultieme combinatie van een bloederig Moordspel en een spannende Escape Room. Weten jullie tussen de gangen door te ontrafelen wie de burgemeester vermoord heeft?

Help Wout Boefs in deze enerverende moordzaak!
Ongegeneerd genieten van een etentje.. Dacht het niet! Plots wordt er een onopgeloste moordzaak op jullie bord gepresenteerd. Schuif dat toetje maar even aan de kant. Het is tijd om rechercheur Wout Boefs te helpen in dé meest enerverende moordzaak van dit moment!

Wat is er gebeurd? De burgemeester van het stadje Blüdhaven is vermoord. In koelen bloede. De bewoners worden ongerust. Wie is de moordenaar? Wat is het moordwapen? En beter gezegd: waarom is burgemeester vermoord? Aan jullie de taak om rechercheur Wout Boefs te helpen voordat hij van de zaak wordt gehaald. Lukt het jullie om Case Blüdhaven op te lossen?

Combinatie van Moordspel, diner en Escape Room

  • Escape games, puzzels en raadsels in de vorm van bewijsmateriaal en cryptische aanwijzingen.
  • Toffe attributen om rechercheur Wout Boefs te helpen.
  • Geschikt voor iedere gelegenheid en groepsgrootte.
  • Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.
  • Laat dé ultieme strijd tijdens het diner elkaar losbarsten door meerdere Escape koffers tegelijkertijd te openen.

Een diner om nooit meer te vergeten..
Tijdsduur: 3,5 uur.
Prijs: 
€29,50 p.p. (exclusief diner)
Groepsgrootte: 
vanaf 5 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.

Ligging uitje

Het Moorddiner is te spelen op elke locatie in België. Jullie kiezen de locatie, wij komen naar jullie toe. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een horecagelegenheid, een ruimte op kantoor of een vergaderzaal. Mocht je zelf nog geen locatie hebben, dan regelt Escape Room-Events dat graag voor je!

In aanloop naar de activiteit is er verschillende keren contact. Zo weten jullie zeker dat het Moorddiner perfect voor jullie groepsgrootte wordt voorbereid (dinerwensen etc.). Voor, tijdens of na het diner zal onze begeleider bij jullie aanschuiven.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!