Moordspel op Locatie

  • Uitjesbazen.be
  • 40 - 300 personen
  • 16476
  • Beschrijving
Het meest ingenieuze moordspel van Europa!

In teams van -/+ 10 personen gaan jullie op pad in en rondom het bedrijf of een andere locatie. Het doel: het vinden van de moordenaar, welke aanwezig is op het terrein. Sterker nog, het is een collega..

Onder leiding van onze rechercheurs en commissarissen in passend outfit gaan jullie op zoek. Wie heeft de moord geplaagd, wat is het moordwapen en waar is het slachtoffer vermoord?  100% zeker de leukste teambuilding activiteit op locatie!

Acteurs / gamebegeleiders
- 1/2 commissarissen 
-  Rechercheurs 
- Intro op maat met eigen collega's
- Op maat gemaakte intro van verdachten voorgesteld door Jambers
- 10 vaardigheidsspellen waarmee hints verdiend kunnen worden
- Op maat gemaakte route voor het vinden van het moordwapen en de moordlocatie 

Duur: 2,5 á 3 uur 

Bekijk onze trailer! Gegarandeerd succes. Hilariteit en teambuilding ineen. Hopelijk tot snel en vul gerust onderstaand formullier in voor meer informatie!

Nieuwsgierig naar meer van onze coole teambuilding activiteiten? Klik op het tabblad andere activiteiten van dit bedrijf voor Crazy 88, Wie is de Rat, Escape room op locatie, Foute Bingoshow, Quiz Show Deluxe 2.0, Factcheckers, Twee tot de Zesde macht, Virtual reality, en nog veel meer….
Ligging uitje
Ben je met minder dan 40 personen? Vraag dan naar ons moordspel tijdens diner. Te spelen op het bedrijf zelf of op andere besloten locaties, zoals restaurants.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!