Ontdek de MBTI types in je team

  • HelloMonday!
  • 5 - 35 personen
  • 16961
  • Beschrijving

Samen gaan we op een interactieve en uitdagende manier op zoek naar de verschillende persoonlijkheidstypes in het team. Tijdens deze workshops gebruiken we de wereldwijd gebruikte MBTI typologie om de persoonlijkheden van het team in kaart te brengen.

INTERACTIEVE WORKSHOPS

Wat geeft mij energie? Wat geeft me stress? En hoe komt dat dan? Na het ontdekken van het eigen profiel besteden we erg veel aandacht aan de "So What?" en de implicaties op de samenwerking in het team. We leren ook het gedrag van anderen herkennen en hierop inspelen.

Kies tussen onze verschillende workshops. Meer info vind je op www.hellomonday.be

Contacteer ons voor een offerte op maat.


Wat onze klanten ons vertellen:

"Een stevige dankjewel, het was een zeer interessante en leuke dag voor ons !" 
Perrigo

"Iedereen van ons team vond het ontzettend leuk en leerrijk! Ik citeer: “Dit is de eerste teambuilding die we allemaal leuk vonden”"
DELA

"I thoroughly enjoyed your workshop: thank you! The mix of exercises and theory was perfectly balanced – the day went by so quickly!

I learned an enormous amount – not only about me and what gives me energy but, most importantly, about my colleagues and how best to communicate with them.

I shall remember your workshop for a good long time – and the lessons I learned at it!" 
Eurocontrol

Ligging uitje

Wij komen naar jou, in België, Nederland of in het buitenland.

Een leuke kick off voor een seminarie, een deel van een corporate training moment of een teambuilding waar je echt iets aan hebt? We komen naar je toe, op een locatie naar keuze.

Heb je nog geen locatie, dan zoeken we samen een geschikte zaal. 

De workshops kunnen in het Engels of Nederlands gehouden worden.Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!