Team-Me-Up (Jouw GPS-spel-op-maat)

  • iChallenge, de Citygame-shop
  • 3 - 1000 personen
  • 16041
  • Beschrijving

Team-me-up 
Team Me Up is een interactieve Citygame die wij volledig naar jouw wensen opstellen. Jij zorgt voor de teams, wij voor al de rest! Supergrappig, spannend, rustig of in het Chinees, bij Team Me Up kan het allemaal.

De basisidee van het spel is dat je in meerdere teams op stap gaat doorheen de stad met een tablet. Op allerlei plaatsen - vooraf bepaald of door jouw gekozen - moet elk team opdrachten uitvoeren. Dit kunnen open- of meerkeuzevragen zijn of foto-, video- of audiomissies zijn.  

Wat Team Me Up nu net zo speciaal maakt is dat elke missie integraal op maat ontwikkeld kan worden, zodat het hele spel van het begin tot het eind in jouw thema past of voldoet aan jouw wensen! Wil je dat je team de leeftijd van de CEO raadt, het lijflied van je voetbalclub inzingt, of een opdracht doet in het huis van je vrijgezel , alles is mogelijk. Wil je een spel dat enkel uit duels bestaat of waarbij je uit een hele lijst opdrachten zelf de keuze kan maken welke uit te voeren in de vooraf bepaalde tijd? Dat kan allemaal!
Wij ontwikkelen jouw spel!  

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in voor dit leuke uitje! Je kan deze activiteit op verschillende locaties spelen, vul daarom bij je aanvraag je stad naar keuze in.

Ligging uitje
Mogelijk in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg in het Nederlands, Frans, Engels of in een combinatie van deze talen.

  • Vrij te kiezen start- en eindlocatie

  • Volledig aanpasbaar scenario 
Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!