Het beste van Maastricht / Brugge / Gent

WeCreate Events
Contact
Andere activiteiten van dit bedrijf

Het beste van Maastricht / Brugge / Gent 
Dit complete programma is zeker een aanrader bij een bezoek aan het bourgondische Maastricht, middeleeuwse Brugge of bruisende Gent. U geniet o.a. van Limburgse vlaai of Belgisch gebak, een gezellige en indrukwekkende rondvaart, een typische bierproeverij en een heerlijk bourgondisch diner. (ook mogelijk als weekendprogramma).

Programma Maastricht:


10.45 - 11.45 Koffie en Limburgse vlaai 
U wordt hartelijk ontvangen met een kop koffie of thee en een heerlijk stuk Limburgse vlaai.

12.00 - 13.00 Rondvaart Maastricht 
Bij een bezoek aan Maastricht mag een rondvaart op de Maas uiteraard niet ontbreken. Gedurende deze gezellige tocht ontdekt u het sfeervolle Maastricht vanuit een heel ander oogpunt. (Indien gewenst kunt u aan de voet van de beroemde Sint Pietersberg van boord gaan, waar u onder andere een rondleiding door de grotten kunt maken).

13.15 - 14.30 Lunch
Geniet van een heerlijke uitgebreide lunch in één van de sfeervolle restaurants in het centrum van Maastricht.

14.30 - 16.30 Maastricht binnenste buiten of een andere activiteit naar keuze
Onze enthousiaste begeleiding neemt u mee door het historische centrum en laat u de mooiste en bijzonderste plekjes van deze prachtige stad zien. Onderweg wordt u vermaakt met interessante verhalen en grappige wetenswaardigheden. (Naast een rondleiding kunt u ook kiezen voor een andere keuzeactiviteit zoals een spannende citygame, een gezellige fietstocht of een workshop vlaai bakken).

16.30 - 18.30 Brouwerijbezoek en bierproeverij Maastricht
Bij het bourgondisch genieten horen uiteraard ook heerlijke speciaalbieren. Een bezoek aan de ambachtelijke Maastrichtse stoombierbrouwerij Bosch is dan ook zeker een aanrader. Alles aan deze bijzondere brouwerij is authentiek. Zowel het mouthuis als het brouwhuis en de brouwerswoning zijn in originele staat behouden en als rijksmuseum beschermd. Vol passie vertelt de enthousiaste gids u meer over het ambachtelijk brouwproces en de geschiedenis van deze brouwerij. Uiteraard zal er ook geproefd worden. De rondleiding wordt afgesloten met een proeverij van twee heerlijke speciaalbiertjes.

OF

16.30 - 18.45 Wijnproeverij Maastricht (meerprijs € 15,- p.p.)
Voor deze wijnproeverij wordt u verwacht op een schitterende locatie in hartje Maastricht. Na genoten te hebben van een heerlijk aperitief, wordt u meegenomen voor een rondleiding door de eeuwenoude wijnkelders, de vernieuwde bottelruimte en de unieke stadswijngaard. Aansluitend worden er een vijftal heerlijke wijnen geproefd. Terwijl de vinoloog u een woordje uitleg geeft, kunt u onder het genot van bijbehorende kaasjes genieten van deze topwijnen.

18.45 - 20.45 Diner 
Geniet van een heerlijk bourgondisch diner in een authentiek en sfeervol kader.

Programma Brugge:


10.45 - 11.45 Koffie en gebak
U wordt hartelijk ontvangen met een kop koffie of thee en een heerlijk stuk Belgisch gebak. 

12.00 - 12.45 Rondvaart Brugge

Bij een bezoek aan Brugge mag een rondvaart door de historische binnenstad uiteraard niet ontbreken. Gedurende deze gezellige tocht ontdekt u de middeleeuwse stad vanuit een heel ander oogpunt. (In de wintermaanden of op aanvraag kan de rondvaart gewijzigd worden in een rondrit met een authentieke paardentram). 

13.00 - 14.15 Lunch
Geniet van een heerlijke uitgebreide lunch in één van de sfeervolle restaurants in het centrum van Brugge.

14.15 - 16.15 Brugge binnenste buiten of een andere activiteit naar keuze
Onze enthousiaste begeleiding neemt u mee voor een unieke rondleiding door de historische binnenstad van het middeleeuwse Brugge. U ontdekt tal van bezienswaardigheden zoals het romantische Minnewater, de sfeervolle Markt en de beroemde Brugse Reien. (Naast een rondleiding kunt u ook kiezen voor een andere keuzeactiviteit zoals een spannende citygame, een gezellige fietstocht of een chocoladeworkshop).

16.15 - 18.00 Brouwerijbezoek en bierproeverij Brugge 
U brengt een bezoek aan dé bierbrouwerij van Brugge. Een enthousiaste gids begeleidt u langs de unieke wereld van mout en hop. Het hoogtepunt bevindt zich op het dak van de brouwerij, waar u kunt genieten van een verbluffend uitzicht. Uiteraard zal er ook geproefd worden. Onder het genot van bijbehorende hapjes, proeft u verschillende Brugse speciaalbieren. Kortom, de ideale kennismaking met de Brugse Zot. 


18.15 - 20.15 Diner 

Geniet van een heerlijk bourgondisch diner in een authentiek en sfeervol kader.

Programma Gent:


11.15 - 12.15 Koffie en een koffiekoek

U wordt hartelijk ontvangen met een kop koffie of thee en een heerlijke koffiekoek.   

12.30 - 13.30 Rondvaart Gent 
Bij een bezoek aan Gent mag een rondvaart door de historische binnenstad uiteraard niet ontbreken. Gedurende deze gezellig tocht ontdekt u de bruisende stad vanuit een heel ander oogpunt. (Indien gewenst kan de rondvaart gewijzigd worden in een rondrit met een authentieke paardentram).

13.45 - 15.00 Lunch
Geniet van een heerlijke uitgebreide lunch in één van de sfeervolle restaurants in het centrum van Gent.   

15.00 - 17.00 Gent binnenste buiten of een andere activiteit naar keuze
Onze enthousiaste begeleiding neemt u mee langs pleinen en oude straten. Tijdens deze interessante rondleiding ontdekt u de bekende en minder bekende bezienswaardigheden van het bruisende Gent. (Naast een rondleiding kunt u ook kiezen voor een andere keuzeactiviteit zoals een spannende citygame, een gezellige fietstocht of een chocoladeworkshop).

17.00 - 18.15 Bierproeverij Gent
België staat bekend om zijn typische speciaalbieren. Een bierproeverij is dan ook zeker een must bij een bezoek aan Gent. Voor deze proeverij wordt u verwacht in een gezellige stadsbrouwerij. Terwijl een echte bierkenner u meer verteld over de typische Gentse streekbieren, kunt u onder het genot van heerlijke hapjes genieten van deze godendrank. 

OF

17.00 - 18.15 Champagneproeverij Gent (meerprijs € 17,50 p.p.)
Voor deze Champagneproeverij wordt u verwacht op een sfeervolle locatie in het centrum van Gent. Onder het genot van artisanale hapjes, kunt u genieten van drie exclusieve Champagnes.

18.30 - 20.30 Diner 

Geniet van een heerlijk bourgondisch diner in een authentiek en sfeervol kader. 

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie. Alle activiteiten kunnen afzonderlijk en naar eigen wens gecombineerd worden.


Prijs Maastricht: 
€ 94,50 p.p. inclusief BTW  
Prijs Brugge: € 109,50 p.p. inclusief BTW
Prijs Gent: 
€ 89,50 p.p. inclusief BTW

Prijzen zijn o.b.v. 20 personen. Minder personen mogelijk op aanvraag. 
 

Ook voor maatwerkprogramma's bent u bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie, vul onderstaand informatieformulier in.

Aantal personen
Van 15 tot 250 personen
Ligging
Maastricht / Valkenburg / Zuid-Limburg / Gent / Brugge

Ik wil graag meer informatie/ vrijblijvende offerte ontvangen.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u direct de contactgegevens.
Uw aanvraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van aanbiedingen in de wereld van toonaangevende locaties en Bedrijfsuitjes. Gooves wordt een keer in de drie weken digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Telefonisch contact

Ook al zijn wij vaak op pad met de groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan.
Toon mij het telefoonnummer

Vrijblijvende offerte/ meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan uw specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van deze teambuilding.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van aanbiedingen in de wereld van toonaangevende locaties en Bedrijfsuitjes. Gooves wordt een keer in de drie weken digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
Escape Maastricht / Brugge / Gent
WeCreate Events
Vind de Mol!
WeCreate Events
Typisch Maastricht / Brugge / Gent
WeCreate Events
Totaal Maastricht / Brugge / Gent (weekend)
WeCreate Events
Volledig dagprogramma
WeCreate Events
Uitgebreid zoeken
Sportief & Actie(f)
Workshops
Teambuilden
Spel & Ontspanning
Eten, Drinken & Feesten
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.be