Teambuilding Schapendrijven met Border Collies

WegmetdeBaas
Contact
Andere activiteiten van dit bedrijf

WORKSHOP SCHAPENDRIJVEN (circa 1,5 uur) Mogelijk in het Nederlands en Engels

Schapendrijven is een unieke, ludieke en originele teambuildingsactiviteit, lekker buiten in de natuur.

De workshop bestaat uit diverse onderdelen. Al vanaf het begin wordt u actief betrokken en aan het werk gezet. Na een korte introductie gaat u gezamenlijk kennis maken met de schapen. Vervolgens laten we u kennismaken met ons, de honden en de bijzondere sport ‘Schapendrijven met Bordercollies’ door middel van een interactieve demonstratie. We laten u zien hoe we onze honden trainen van pup tot volwassen top hond. Hiervoor nemen wij diverse Border Collies mee, van verschillende leeftijden en niveaus. Hoe wordt een hond nou een top hond? Welke commando’s gebruiken wij om een hond te sturen? Communicatie, selectie, ambitie en doorzetten zijn thema’s die de revue passeren.

Na deze demonstratie gaan we kijken wie goed heeft opgelet en wie het in zich heeft om een goede schapendrijver te worden. U wordt verdeeld in teams en gaat aan de slag. Lukt het u om de schapen over een uitdagend parcours te drijven? De schapen dienen in deze opdracht als spiegel voor de signalen die de groep aan hen geeft.


Door middel van diverse metaforen leggen wij links naar het ‘echte’ leven omtrent kernwoorden als: samenwerking, communicatie, leiderschap, rollen binnen een groep, passie en ambitie. Aan welke voorwaarden moet worden voldaan om een goed team te vormen? Hoe komt het dat iemand een goede leider is? Hoe kunnen we onderling duidelijk en effectief met elkaar communiceren? Hoe krijg je het voor elkaar dat iemand voor joú wil werken? Dit zijn allemaal vragen die terugkomen in de workshop schapendrijven. Top-samenwerking is een must voor het doen slagen van

deze opdracht. Uiteraard geven we per groep even een korte evaluatie over hun prestaties!

 

Tot slot eindigen we met een bijzonder en uniek finalespel: de masterclass schapendrijven. Hierbij gaat de gehele groep nog een laatste uitdaging aan. De inhoud houden we nog even geheim. Maar één ding staat vast, dit wordt gegarandeerd een fantastische ervaring!

Inhoudelijke voorbespreking

Indien gewenst vindt er vooraf een telefonische voorbespreking plaats om door te spreken wat uw wensen zijn en welke thema’s er spelen binnen uw organisatie. Zo sluit de workshop naadloos aan op de doelstelling van uw bijeenkomst en kunt u hier zelf op voortborduren.

Wie zijn wij?

De workshop schapendrijven wordt verzorgd door Serge & Ellen van der Zweep en hun team. Allen staan/stonden aan de top van de wedstrijdsport schapendrijven met Border Collies. Op onze boerderij met meer dan 700 schapen is er dagelijks veel werk voor onze Border Collies. Gepassioneerd vertellen wij over ons werk en de sport en over de samenwerking tussen handler en hond. Gegarandeerd dat u geïnspireerd raakt door onze passie en ambitie.

Waarom kiest u voor ons?

- Professionaliteit op topniveau - Inhoud en inzicht

- Kwaliteit - Passie

- Flexibel

- In het bezit van juiste vergunningen en verzekeringen - Volksgezondheid, onze schapen zijn gevaccineerd tegen Q-koorts

Wilt u een hapje en een drankje na de workshop? Of gaat u liever barbecuen? Dit alles is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden via onderstaand aanvraagformulier.

Aantal personen
Van 20 tot 250 personen
Ligging

Wij verzorgen de workshop in Nederland en langs de grens in België te denken aan Turnhout, Antwerpen, Genk en de omgeving van Maastricht. Op maximaal 180 km van onze locatie in Heteren (NL) 

Heeft u al een locatie op het oog? Anders kunnen we u daar zeker mee helpen. We hebben jarenlange ervaring op de meest uiteenlopende locaties. Eventueel kunnen we u wat aardige tips en ideetjes aan de hand doen.

 

Ik wil graag meer informatie/ vrijblijvende offerte ontvangen.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u direct de contactgegevens.
Uw aanvraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van aanbiedingen in de wereld van toonaangevende locaties en Bedrijfsuitjes. Gooves wordt een keer in de drie weken digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Telefonisch contact

Ook al zijn wij vaak op pad met de groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan.
Toon mij het telefoonnummer

Vrijblijvende offerte/ meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan uw specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van deze teambuilding.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van aanbiedingen in de wereld van toonaangevende locaties en Bedrijfsuitjes. Gooves wordt een keer in de drie weken digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
Hondenspiegelen | Leiderschap & Gedrag
LLanfarian Border Collies
Uitgebreid zoeken
Sportief & Actie(f)
Workshops
Teambuilden
Spel & Ontspanning
Eten, Drinken & Feesten
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.be