Clean Up Clash

  • Ecco la Luna
  • 10 - 500 personen
  • 23431
  • Beschrijving

Doe mee met ons voor een unieke en inspirerende teambuildingervaring die een positieve impact zal hebben op zowel jouw team als het milieu!

Stel je voor: een interactief spel op je smartphone dat je team uitdaagt om de omgeving op te ruimen en tegelijkertijd meer te leren over duurzaamheid. Met onze twee uur durende activiteit, ben je niet alleen bezig met teambuilding, maar draag je ook bij aan een schonere en groenere wereld.

Tijdens dit spel zullen jij en je teamgenoten de kracht van samenwerking ervaren terwijl jullie de uitdagingen aangaan die we speciaal hebben ontworpen om jullie kennis over duurzaamheid te testen. Door middel van boeiende quizvragen zul je meer te weten komen over belangrijke milieuthema's, zoals recycling, energiebesparing en biodiversiteit. Jouw antwoorden zullen niet alleen je team vooruit helpen, maar ook bijdragen aan de bewustwording en educatie rondom duurzaamheid.

Maar dat is nog niet alles! We zullen ook creatieve foto- en video-opdrachten toevoegen aan het spel, waarbij je de kans krijgt om je artistieke talenten te laten zien terwijl je de schoonheid van de natuur vastlegt. Deze opdrachten zullen niet alleen zorgen voor plezier en teambinding, maar zullen ook dienen als visueel bewijs van jullie inzet voor een schonere omgeving.

Samen zullen we een verschil maken en een positieve verandering teweegbrengen. Door deel te nemen aan deze teambuildingactiviteit geef je niet alleen je team een boost, maar draag je ook bij aan het behoud van onze planeet voor toekomstige generaties.

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij ons voor een interactieve en educatieve teambuildingervaring die jullie dichter bij elkaar zal brengen en tegelijkertijd de wereld een stukje groener zal maken. Laten we samen de uitdaging aangaan en bewijzen dat we duurzaamheid serieus nemen!

Meld je nu aan en maak deel uit van de duurzame beweging die een blijvende impact zal hebben. Samen kunnen we een positieve verandering creëren!

Ligging uitje

Overal in België en daarbuiten.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!