Cocktail workshop of een cocktailbar op je uitje?

  • Grunewald.bar
  • 25 - 2000 personen
  • 24638
  • Beschrijving

Een cocktail workshop of c(m)ocktailbar op je volgende event?
Het is terug de tijd van het jaar, dat elk bedrijf wel iets organiseert voor zijn medewerkers. Met Grunewald.bar staan we dan ook  klaar om heel wat mensen van heerlijke cocktails en mocktails te voorzien. Hieronder alvast onze 2 uitgewerkte concepten waar we de komende lente mee op de baan gaan.

C(m)ocktail workshop.
Dit blijft een een topper onder de teambuilding events. 
In deze c(m)ocktail workshop gaan we in 3 verschillende rondes op zoek naar het beste c(m)ocktail van het bedrijf.

Uiteraard begint iedereen eerst met een gezamelijk drankje te maken, nadien geven we uitleg hoe je nu best te werk gaat om heerlijke cocktails en mocktails te maken. Daarna is het aan de teams om zelf aan de slag te gaan en hun eerste c(m)ocktail te presenteren aan de jury. In de laatste ronde verwachten we dan van elk team hun uliteme c(m)ocktail, maar hier krijgen ze tevens de tijd om hun creaties op een originele manier te presenteren. Het hoeft niet gezegd te worden dat dit dikke fun is. En zo hebben we 2 vliegen in één klap, het beste c(m)ocktail team en een nieuwe bedrijfs c(m)ocktail. Cheers.

Mobiele cocktailbar/ mocktailbar
Met Grunewald.bar is het nu ons 15de jaar dat we de baan op gaan met onze mobiele cocktail- en mocktailbars. En nog steeds blijven we meegaan met de hedendaagse trends. Ook dit jaar is niet anders, en naast onze nieuwe cocktail & mocktail creaties hebben we ook een nieuwe bar gemaakt, dit met een tijdloze uitstraling.

Maar bovenal zijn we blij dat naast onze vaste klanten er ook nog steeds nieuwe klanten ons weten te vinden.

Zin in heerlijke frisse, vers en ter plaats bereide cocktails of mocktails ...... neem dan snel contact met ons op. Cheers.

Ligging uitje

Mogelijk in heel België 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!