Drone Control

  • Event Masters
  • 8 - 500 personen
  • 24837
  • Beschrijving

Doel:
Drone Control is een leuke en creatieve manier om teams te ontwikkelen met behulp met technologie. Tijdens de oefening moeten teams proberen een zo goed mogelijke eindtijd te behalen. 

Spel verloop:
Drone Control is een actieve teambuildingsactiviteit. De teams moeten hun drones zorgvuldig tussen 8 'door de mens gemaakte' obstakels manoeuvreren, die tussen de plek van de lancering en het lanceerplatform opgesteld staan. De teams beginnen met het bestuderen van de 8 geïllustreerde obstakelkaarten, die variëren in complexiteit. Vervolgens maken ze een plan voor hun choreografische bewegingen: wie gaat waarheen, waneer en wie doet wat. Elke persoon krijgt de gelegenheid om de drone te besturen. Voordat ze meedoen aan de getimede finale, oefenen de teams in het perfectioneren van hun bewegingen.

Einde:
Het team dat elk teamlid heeft ingezet en alle bewegingen het behendigst heeft gecoördineerd, wint.

Dit is een indrukwekkende activiteit die lang blijft nazinderen en waarbij teams slagen in – een op het eerste zicht – onmogelijke opdracht. Een teamprestatie als nooit te voren!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Drone Control kan in iedere stad, gemeente of plaats van uw keuze gespeeld worden zolang het maar indoor is. Nationaal of Internationaal. 

Ons kantoor is gevestigd in Willebroek, Antwerpen.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!