Escaperoom grote groepen

  • Uitjesbazen België
  • 5 - 2500 personen
  • 16815
  • Beschrijving

Wil je een Escape Room spelen en ben je met een grote groep? Je vindt bij Uitjesbazen meerdere Escape Rooms voor grote groepen. Ervaar nu met je gezelschap dé spannendste Escape belevingen!

  • Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.
  • Ideaal voor elke gelegenheid en groepsgrootte.
  • Mogelijk op iedere gewenste (eigen) locatie.
  • Volledig door ons verzorgd.

Escape the Mask
Ga de uitdaging tegen The Mask aan. Deze geniale gek heeft een kunstwerk gemaakt. Al bij ontvangst van de Escape Box horen jullie een vreemd geluid. Bij opening zijn verschillende lampjes, draadjes en geluiden te zien én te horen. Direct begint een timer af te tellen. The Mask heeft voor jullie een bomkoffer gemaakt.

Weten jullie de strijd met The Mask te winnen?

De Maffia Gijzeling
Uitjesbazen brengt met De Maffia Gijzeling een spectaculaire Escape Room naar jullie toe. Op locatie naar keuze wordt een ruimte speciaal hiervoor omgebouwd tot een heuse Escape Room. Weten jullie op tijd aan 1 miljoen euro te komen? De Italiaanse maffia is aan het wachten...

Escape the City
Paniek in de stad. Er loopt een seriemoordenaar rond. Jullie hulp is nodig om het bloedstollende mysterie te ontrafelen.

Weten jullie op tijd de moordenaar, het moordwapen en de motieven te vinden? Wij zijn benieuwd: zijn jullie klaar voor dé ultieme combinatie van een Escape Room en een City tour?

Case Blüdhaven 
In Case Blüdhaven wordt een moordspel gecombineerd met een Escape Room. Gewapend met een koffer vol bewijsmateriaal gaan jullie aan de slag om het spannende moordspel op te lossen. Cryptische aanwijzingen, onvolledig bewijsmateriaal en een koffer vol attributen...

Alles is nodig om deze bloedstollende moordzaak op te lossen. Het is tijd voor actie. Het is tijd voor jullie om als extra detectives te worden ingeschakeld!

The VR Bomb
The VR Bomb, een ware VR Escape Room. Zet de VR bril op, pak de gebruikershandleiding erbij en werk samen met je gezelschap om de VR bommen te ontmantelen.

Heeft jullie groep standvastige handen om het snelste de Virtual Reality bommen te ontmantelen? Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Tijdsduur: vanaf 1,5 uur.
Prijs: vanaf €29,50 p.p.
Groepsgrootte: Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.
Onze tip: combineer één van onze Escape Rooms met een lunch, diner of borrel! 

Ligging uitje

Onze verschillende Escape Rooms zijn te spelen in elke stad naar keuze in België. Jullie kiezen de locatie, wij komen naar jullie toe!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!