IBuild

  • Event Masters
  • 10 - 500 personen
  • 24827
  • Beschrijving

Doel:
Als team moet je een exacte kopie nabouwen van het originele model dat slechts een deel van het team kan zien. Door middel van een goed gekozen strategie, moet je binnen een beperkte tijd toch het model kunnen nabouwen op basis van zeer eenvoudige elementen, met zo min mogelijk fouten.

Spel verloop:
Binnen het team zijn er verschillende rollen: Architect- Bouwer-Feedbacker én koerier. Doelstelling: het model exact nabouwen binnen het team. De tijd is kort en de deelnemers mogen enkel beperkte verbale communicatie gebruiken. Om deze taak tot een goed einde te brengen, dienen ze een goede communicatiestrategie te bespreken om ‘onrechtstreeks’ toch de juiste informatie over te brengen. Een hele uitdaging dus!

Einde:
De bouwtijd is op. Alle kopies en originele bouwwerken worden opgehaald.. Uiteindelijk kan het team ontdekken of ze een waardige kopie hebben kunnen maken en of hun strategie heeft gewerkt.

Dit is een indrukwekkende activiteit die lang blijft nazinderen en waarbij teams slagen in – een op het eerste zicht – onmogelijke opdracht. Een teamprestatie als nooit te voren!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

IBuild kan in iedere stad, gemeente of plaats van uw keuze gespeeld worden. Nationaal of Internationaal. Binnen of buiten.

Ons kantoor is gevestigd in Willebroek, Antwerpen.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!