Levend Ganzenbord

  • TB Events B.V.
  • 6 - 5000 personen
  • 24475
  • Beschrijving

Net als vroeger, maar nu all-in!

Ganzenborden, wie is er niet mee opgegroeid? Dit oergezellige bordspel wordt al bijna 400 jaar gespeeld in Nederland. Iets om te koesteren, daarom hebben wij een speciale ‘real time’ versie bedacht voor groepsfeesten en bedrijfsuitjes. Levend Ganzenbord, met jezelf als inzet!

De ‘levende’ variant heeft dezelfde valkuilen als het origineel. De gevangenis bijvoorbeeld: een verkeerde stap en je gaat de bak in! Voor je overige geluk ben je overgeleverd aan de dobbelsteen.

Wat staat je te wachten tijdens Levend Ganzenbord.
Ganzenbord is een eenvoudig spel. Wie het eerst over de finish komt, wint! Tijdens het spel moet jouw groep opdrachten vervullen en vragen beantwoorden. Komen jullie op een opdracht met je pion? Dan gaan jullie de strijd aan met het dichtstbijzijnde team. Spelletjes als wie ben ik, geen ja/geen nee, geen uuuuuuuh en beschuitfluiten om er een paar te noemen. Bij winst mag je team drie plekken vooruit, bij verlies drie achteruit. Elke goed beantwoorde vraag levert je team twee plaatsen op, een fout antwoord twee terug.

Aan het eind van het spel volgt er een huldiging van de winnaar. Dit team gaat met een leuk aandenken naar huis!

Ligging uitje

Levend Ganzenbord kan plaatsvinden in heel Belgie, Duitsland en Nederland waar onder de volgende steden:

Antwerpen, Aalst, Bonheiden, Brussel, Brugge, De Panne, Gent, Genk, Grobbendonk, Hasselt, Ieper, Knokke, Kortrijk, Lanaken, Leuven, Lier, Luik, Mechelen, Mons, Mol, Namur, Namen, Oelegem, Oostende, Roeselare, Sint-Truiden, Sint Niklaas, Turnhout, Waregem,

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!