Out of the Box - Dé ultieme teambuilding activiteit

  • Uitjesbazen België
  • 5 - 2500 personen
  • 16816
  • Beschrijving

1 team. 1 box. 1 taak. 1 timer. Out of the Box Is dé ultieme teambuilding activiteit voor ieder gezelschap. Denk ‘Out of the Box’ om als eerst Out of the Box te raken. Daag andere teams uit en kroon jezelf tot winnaar van deze unieke Escape Room!

Denk anders dan andere teams
Ieder team heeft dezelfde Box, krijgt dezelfde taken en start op hetzelfde moment. Maar.. Ieder team is uniek en heeft dus andere specialiteiten. In Out of the Box gaan jullie in teamverband op zoek naar de laatste code. De laatste code om Out of the Box te raken. Dit uitje combineert dé leukste Escape games in een unieke Box. Dit is een must-have ervaring die je moet meemaken..

Een gezonde spanning en humor
Jullie nemen plaats rondom de Box. Wie is de beste puzzelaar? Wie is er een held inwiskundige spellen? De Box zit bomvol ingenieuze games: ingewikkelde codes en wiskundige spellen worden afgewisseld met toffe puzzels en geluidsfragmenten. De combinatie hiervan zorgt ervoor dat jullie uiterst geboeid blijven.

Stilzitten en toekijken is geen optie. Iedereen moet meedoen. Elke oplossing leidt weer naar een andere puzzel. Werk samen en denk eens echt 'Out of the Box'. Welke groep werkt het beste samen en vindt als eerste de code die leidt naar de overwinning?

  • Strijd tegen andere teams en raak als eerste ‘Out of the Box’.
  • Spanning, sensatie, teambuilding en vermaak.
  • Verschillende niveaus van opdrachten en geschikt voor ieder gezelschap.
  • Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.

Tijdsduur: 2 uur.
Prijs:
vanaf €29,50 p.p.
Groepsgrootte: 
vanaf 5 tot 2500 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.

Onze tip: combineer Out of the Box met een lunch, diner of borrel! 

Ligging uitje

Out of the Box is te spelen op elke locatie in België. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een horecagelegenheid, een ruimte op kantoor of een vergaderzaal. Mocht je zelf nog geen locatie hebben, dan regelen wij dat graag voor je!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!