The Target (Spannend GPS-game)

  • iChallenge, de Citygame-shop
  • 6 - 1000 personen
  • 16027
  • Beschrijving

The Target 

Ben je op zoek naar een uiterst spannend en interactief stadsspel voor jouw groep? Dan is het achtervolgingsspel The Target echt iets voor jou! Ga met verschillende politieteams een ontsnapte gangster achterna!

Een berucht gangsterteam is ontsnapt uit de gevangenis. Een opdrachtgever belooft hen eeuwige vrijheid indien zij € 1.000.000. kunnen verzamelen door allerlei misdaden te plegen in de stad. De gangsters gaan de uitdaging aan. Wat zij niet weten, is dat ook de politie op de hoogte is van deze deal en er alles zal aan doen om de gangsters uit te schakelen voor zij hun doel bereiken.

Om de misdaden te kunnen plegen, moeten de gangsters (virtuele) voorwerpen, zoals messen, explosieven en touwladders stelen die verspreid liggen over de stad. Op bepaalde locaties kunnen de gangsters deze voorwerpen inruilen voor geld. Maar telkens zij een voorwerp stelen of een misdaad plegen, komt de politie dit dankzij de satellietsignalen te weten. Om de 3 minuten kunnen de gangsters ook zien waar de politie zich bevindt. Tijd dus om mijnen te leggen of de kogelvrije vest te activeren zodat de politie hen niet te pakken krijgt.  

Kunnen de agenten de gangsters vangen voor zij €1.000.000 hebben verzameld?

Dit actief en tactisch achtervolgingsspel is speelbaar van 6 - 20 personen. Heb je een grotere groep? Dan starten we gelijktijdig meerdere spelletjes op!

Vul voor meer informatie over dit uitje of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in! Je kan deze activiteit op verschillende locaties spelen, vul daarom bij je aanvraag je stad naar keuze in.

Ligging uitje

Mogelijk in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg in het Nederlands, Frans, Engels of in een combinatie van deze talen.

  • Vaste start- en eindlocatie per stad
  • Niet-aanpasbaar scenario
  • Korting voor jeugdgroepen op weekdagen en zondag

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!