Virtual Reality Teambuilding

  • Uitjesbazen België
  • 15 - 2500 personen
  • 20233
  • Beschrijving

In Virtual Reality Teambuilding moeten jullie een Virtual Bomb ontmantelen. Dát is pas echt genieten geblazen. Zweetdruppels, concentratie en communicatie. Dit is teambuilding in de 4e versnelling. Zijn jullie klaar voor dé nieuwste teambuilding sensatie van België?

Een VR activiteit bomvol verrassingen
De Virtual Reality bril wordt door één van je teamgenoten opgezet. Helaas voor jullie heeft deze VR bril een explosieve verrassing in petto. Een timer begint te tikken. Jullie moeten elkaar helpen om de Virtual Bomb te ontmantelen. Lukt het jullie om een snellere tijd neer te zetten dan andere teams? Dan zijn jullie échte bomexperts!

Teambuilding in een virtueel jasje
Virtual Reality Teambuilding is dé nieuwste teambuilding sensatie van België. Om elke bom op tijd te kunnen ontmantelen, hebben jullie elkaar hard nodig. Zo moet de persoon met de VR bril omschrijven wat hij of zij ziet. De teamgenoten gaan vervolgens aan de slag met het vinden van de juiste instructies in de handleiding. Goed lezen, geduld en een duidelijke communicatie zijn slechts enkele vereisten om de VR bommen te ontmantelen. Oja, de zweetdruppels komen vanzelf wel!

  • Verschillende niveaus van VR bommen.
  • Iedereen maakt op een unieke manier kennis met Virtual Reality.
  • Geschikt voor ieder gezelschap en iedere groepsgrootte.
  • Altijd onder begeleiding van een VR-expert.
  • Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.

Tijdsduur: 2 uur.
Prijs: vanaf
€29,50 p.p.
Groepsgrootte: 
vanaf 15 tot 2500 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.

Onze tip: combineer Virtual Reality Teambuilding met een lunch, diner of borrel! 

Ligging uitje

Virtual Reality Teambuilding is te spelen op elke locatie in België. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een horecagelegenheid, een ruimte op kantoor of een vergaderzaal. Mocht je zelf nog geen locatie hebben, dan regelen wij dat graag voor je! 

Met 25+ activiteiten is Uitjesbazen dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teamuitjes. Wij zetten dé kroon op jullie VR Teambuilding.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!