
Een mobiele winterbar tijdens je kerstmarkt of kerstdrink op kantoor?
Dan hebben wij voor u de perfecte invulling met de mobiele winterbar. De mobiele winterbar(s) winnen de laatste jaren enorm aan populariteit. Daarom hebben we vorig jaar onze mobiele bars in een winters jasje gestopt. Met deze typische winterdrankjes maken we dan ook graag het verschil:
- We geven de traditionele warme chocolademelk een twist.
- Hebben speciaal een warme punch ontworpen.
- We hebben zelfs een Kerst Mojito ontworpen, dit met een kruidig drankje die we afwerken met wat poeder sneeuw.
- Een alcoholvrije creatie op basis van warme appelsap.
- Daarnaast hebben we ook nog een creatie met een ‘smokey spirit’ al dan niet alcoholvrij.
Via mooi uitgewerkte posters kunnen we de bar zelfs helemaal personaliseren. Ook nog dit, het is niet altijd toegestaan om alcoholische drank te serveren op het bedrijf. Vandaar dat we zelfs een volledige alcoholvrije mobiele winterbar kunnen aanbieden. Kortom, bij Grunewald.bar zit je goed voor je volgende kerst- winterdrink op kantoor of bedrijf.
Wil je je medewerkers of hard werkende arbeiders in het magazijn eens bedanken voor hun inzet .....
Vraag dan hier alvast een eerste uitwerking aan voor een kerst- winterdrink op kantoor, bedrijf of event.
Laat u inwijden in de mystieke wereld van de chocolade en zet de eerste stappen als chocolatier!
Tijdens deze interactieve workshops leert u een assortiment van heerlijke chocoladelekkernijen maken.
Chocolade beleving en workshops op maat voor elk budget vanaf 12 personen
Ook grotere groepen zijn mogelijk in diverse budgetten voor groot en klein.
Eerst krijgt u een interessante uitleg over alle details van chocolade van één van onze Chef Chocolatiers.
Daarna gaan we aan de slag met de beste chocolades om de meest verrukkelijke chocoladecreaties te verwezenlijken.
Deze workshop is ook online beschikbaar.
Vul voor meer informatie of vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!
# teambuilding chocolade
De ideale teambuilding combineert de nodige inspanningen met voldoende ontspanning en het samenhorigheidsgevoel. Deze drie factoren gaan hand in hand tijdens een ChariTeam. Bewust en maatschappelijk verantwoord ondernemen staat nu, meer dan ooit, centraal.
Klinken volgende situaties je ook bekend in de oren? Dan is deze teambuilding misschien wel iets voor jou! Heb je dit jaar zin in een kookworkshop? Nee, dat hebben we vorig jaar al eens gedaan.. Kajakken op de Lesse dan? Dat hebben we al geprobeerd, maar slechts de helft van de aanwezigen kwam toen opdagen.
Elk jaar opnieuw wordt er volop gezocht naar een originele en motiverende activiteit waar alle werknemers met plezier aan deelnemen. En wat als jouw volgende teambuilding een project steunt? Next Event combineert Charity en Teambuilding samen in één onvergetelijk evenement!
Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden stellen wij een waaier aan activiteiten voor waar iedereen zijn gading in vindt! Steek je handen uit de mouwen en ga meehelpen in het kinderopvang tehuis door bedden te herstellen, een braakliggend terrein op te ruimen, speelgoed te maken of zelfs het Sinterklaasfeest voor te bereiden. Op het einde van de dag gaat iedereen naar huis met een hartverwarmend én goed gevoel. Het geleverde werk tijdens de teambuilding blinkt nog maanden na!
Indien gewenst kunnen we ook de catering verzorgen op jouw evenement. We werken hiervoor samen met een sociaal cateringbedrijf, dus ook hier helemaal in lijn met de filosofie van ChariTeam.
Een ChariTeam bruist van initiatief en gezelligheid!
Voor meer informatie of een offerte kunt u vrijblijvend het aanvraagformulier invullen!
We beginnen de workshop met een uitleg over verschillende sterke dranken, likeuren, over het belang van ijs, de functie van ijs, de verschillende technieken om een cocktail te maken, het belang van een goede balans, het combineren van smaken, het aanspreken van alle zintuigen, ... Deze uitleg duurt een 30-tal minuten, waarin de bartender ook enkele cocktails maakt. De gasten krijgen telkens een miniatuurversie van de cocktail die de bartender maakt zodat ze zelf de smaken en texturen kunnen ervaren. Met deze uitleg en demonstraties kunnen de gasten zelf aan de slag.
De groepen moeten zelf een cocktail bedenken, ontwerpen en maken. Elke groep krijgt 1 uur de tijd om te experimenteren met verschillende smaken, kleuren dranken, technieken en decoraties... Tijdens dit uur zullen ze de theoretische uitleg moeten omzetten in de praktijk, maar zullen ze ook elkaar nodig hebben om zo na een uur 1 perfecte cocktail te kunnen voorleggen aan de volksjury. De groepen gaan verschillende cocktails maken, proeven en drinken. De bedoeling is dat ze de cocktail aanpassen tot hij helemaal perfect is. Er zullen dus per groep tussen 5 en 10 cocktails gemaakt worden om perfectie te bereiken.
Eindigen doen ze met de presentatie van 1 cocktail aan de volksjury, die zal de cocktails beoordelen op smaak, balans, presentatie, kleur, ... De winnende groep krijgt een prijs, deze kan voorzien worden door Ecco la luna.
De groepen kunnen zichzelf 'bedienen' aan enkele buffetten die in de zaal staan. Op het eerste buffet staan allerlei verschillende soorten glazen, bekers en recipiënten waaruit de gasten kunnen kiezen om hun cocktail in te serveren. Het tweede buffet is een buffet dat zal vol staan met verschillende dranken, likeuren, sappen, siropen, ... De gasten zullen hier alles terugvinden van vodka tot cava en van limoensap tot violetsiroop. Het derde buffet zal gevuld zijn met verse ingrediënten. Verse vruchten, kruiden en groenten zullen tot de beschikking staan van de groepen.
Er zijn echter enkele spullen die aan elke groep uniek zullen zijn. Op elke tafel staat een 'mystery box'. In deze box zitten enkele 'speciale' ingrediënten die enkel die groep zal krijgen. Chocolade, chillipeper, cacaopoeder, tomaat, koriander, thijm, gember, ... Deze ingrediënten zijn riskanter om te gebruiken in een cocktail, maar zullen bij goed gebruik wel punten scoren bij de jury.
Na het uur moeten de groepen hun cocktail voorstellen aan de bartender en de volksjury ze moeten ook 1 beker voorzien van hun cocktail voor elke overige groep, De overige groepen proeven telkens en geven punten op tien op een puntenfiche. De punten van de volksjury en de bartender worden samengeteld.
Wanneer je het woord graffiti hoort denk je misschien aan straatvervuiling, vandalisme of rommelige teksten op muren. Maar graffiti is een ware kunstvorm. Wij geven jou, samen met je collega’s of vrienden, de kans om deze nieuwe kunstvorm aan te leren. De kunstenaars leren je de kneepjes van het vak en de acteurs zorgen voor voldoende animatie en plezier waardoor jij je meest creatieve kant kan blootgeven.
@dmire biedt naast het standaardformule met de graffitiworkshop nog tal van verschillende mogelijkheden om een op maat gemaakt pakket voor jou samen te stellen. Enkele opties zijn:
Kortom deze workshop is een heel leuke manier om je bedrijfsevent of teambuilding een kunstig tintje te geven.
Tijdens een gezellige wandeling van drie uur proef je bijzondere bieren in authentieke cafés. Samen met de gids ontdek je de échte Belgische biercultuur, omringd door kerstlichtjes en winterse gezelligheid.
✓ Stadswandeling met gids
✓ Ontdek de rijke Belgische biergeschiedenis
✓ Leer bierproeven met heerlijke streekbieren
✓ Inclusief vijf degustaties
✓ Een officieel BeerWalk proefglas als aandenken
✓ Gratis annuleren tot 48u vooraf
Perfect als origineel kerstuitje met collega’s, vrienden of familie.
Vul het formulier in voor meer info of een vrijblijvende offerte!
Wil je met je team of groep een leuke activiteit doen? Dan ben je aan het juiste adres!
Jullie krijgen eerst een aperitiefje waarbij het verloop van de workshop verteld wordt. Indien nodig doet de chef een aantal handelingen voor. Daarna is het aan jullie! In kleine groepjes werken jullie dan samen om de bereiding te maken.
Na het koken gaan we lekker aan tafel!
Na het koken krijgen jullie dan de recepten mee naar huis en vertrekken jullie (hopelijk) tevreden terug naar huis.
Wij organiseren kookworkshops in Gent, Antwerpen en Boom (dichtbij Mechelen en Brussel), Hasselt en ook op uw eigen locatie in het land . Ofwel geven jullie ons inspiratie qua thema ofwel doen wij dat! Formules inclusief cava, wijn en water! Daarnaast organiseren wij ook chef aan huis en koken op locaties in Antwerpen.
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!
Hou je van bier, maar ook van chocolade? Dan zal je in de zevende hemel zijn met deze proeverij!
Werner Callebaut is een biersommelier & chocolade expert en heeft zich met Bierolade de laatste jaren toegelegd op het maken van geslaagde combinaties tussen beide Belgische topproducten. Ik breng je mijn passie voor heerlijke streekbieren en verrassende chocoladesmaken over via interessante verhalen doorspekt met humor.
De lokale, ambachtelijke bieren bieden een harmonieuze smaak met de chocolade of gaan net voor een pittig contrast. Met leuke wist-je-datjes en sappige bierverhalen neem ik je mee in de rijke en boeiende geschiedenis van onze Belgische bier- en chocoladecultuur.
De pralines zijn steeds van de hand van een lokale topchocolatier. Je ontdekt klassieke pralines tot meer verrassende combinaties met ongewone ingrediënten.
Bier en chocolade proeven zal nooit meer hetzelfde zijn.
Een absolute aanrader als teambuilding activiteit of bedrijfsevenement
Het lekkerste Escape Kerst Dinner Room Spel met mes en vork!
Het populaire concept Escape Room is voortaan ook als gezellige, smakelijke tafelvariant te spelen: een hersen krakend dinerspel! En tijdens de kerstperiode kleden we dit volledig in kerstsferen aan. In teamvorm (met allen een kerstmuts op) ga je aan tafel de strijd aan en los je raadsels, codes en puzzels op om samen punten te scoren. Ondertussen geniet je van een heerlijk diner. Maar blijf scherp: teamwork en teamgeest stellen je in staat om alle clues en aanwijzingen aan elkaar te koppelen tijdens dit dinerspel.
Wat staat je te wachten tijdens Escape Dinner Room Spel Christmas Edition?
Het dinerspel begint met een gedetailleerde briefing, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Vervolgens verdelen we de deelnemers in teams en worden de eerste aanwijzingen, codes en clues benoemd. Dan gaan jullie aan tafel.
Onder het genot van een heerlijk diner speel je het spel. Kijk goed om jullie heen, de restauranteigenaar mist! Hij heeft jullie uitgenodigd vandaag met een speciale reden, maar blijkt zelf plotseling met de noorderzon te zijn vertrokken. En nog een vervelende ontdekking, de deur zit op slot en is het met geen mogelijkheid open te krijgen. Gelukkig zijn er mysterieuze aanwijzingen achtergelaten. Volg alle hints om antwoord te krijgen op belangrijke vragen. Wie is deze man? Wanneer is hij precies vertrokken? Waar is hij heen gegaan en misschien wel de belangrijkste vraag, waarom? Onderzoek zijn escape verhaal en vind alle missende antwoorden! Het team dat dit mysterie als eerst ontrafeld, is de winnaar van vandaag!
Goede tactiek, de juiste links leggen en het kraken van codes zorgen voor een stijgende tafelscore en nieuwe aanwijzingen. Let tijdens het spel dus goed op! Aan het einde van het diner wordt het winnende team bekend gemaakt. Ontsnappen jullie uit dit spannende speldiner?! Aansluitend is er een mogelijkheid om gezellig na te praten onder het genot van een drankje.
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagfomulier in.
Barbecueën is een echt teamgebeuren: sfeer, amusement en uitdaging staan centraal tijdens deze workshop! Want wat is er nu beter dan een team of groep collega's bij elkaar brengen rond het vuur?
Na deze teambuilding gegarandeerd niets anders dan lachende gezichten en een pak enthousiasme!
Maak kennis met alle aspecten van het barbecueën en grillen. Welk toestel doet wat? Hoe onderhoud ik de rooster? Wat is het beste: hout, houtskool of gas? ...
Onder leiding van een ervaren BBQ vuurmeester maken we samen verschillende hapjes, een hoofdgerecht en afsluiten doen we uiteraard met een heerlijkj dessert. Andere formules zijn steeds mogelijk met vlees, vis, vegetarisch en uiteraard houden we rekening met allergieën.
De frigo staat gevuld, de barbecues en grilltoestellen staan klaar! Het is een actieve workshop met voor elk wat wils!
Leren, proeven en genieten zijn de sleutel tot deze geslaagde teambuilding activiteit.
Voor groepen vanaf 10 tot ... personen. Kleinere en grotere groepen op eenvoudige aanvraag.
We komen ook graag op jouw locatie naar keuze met onze BBQ trailer.
Workshop op jouw locatie gewenst? We werken graag een voorstel uit op maat.
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!
Je kwam voor een hilarische avond? Een avondje ongecompliceerd genieten? Alles mag op Zaterdag! Tijdens deze hilarische quiz draait alles om de pret!
Wat staat je te wachten tijdens de Alles mag op Zaterdag Quiz?
Jouw gezelschap wordt gastvrij ontvangen en welkom geheten en we maken teams. Zij gaan de lachwekkende strijd aan met elkaar. Deelnemers moeten improviseren, uitbeelden en er wordt gedanst! Ingrediënten zijn: opperste focus en wie is er het snelst van allemaal?
Met hilariteit worden de volgende onderdelen doorlopen: “fotomime” waarbij een speler tegenover zijn teamgenoten een foto moet uitbeelden, “uit de hoogte” waar hints gespeeld wordt en het team 3 spreekwoorden moet raden, “lichaamstaal” waarin de spelers een woord spellen en de letters proberen te vormen met hun lichaam, “de dirigent” waarin de team captain zo probeert te digereren dat zijn team genoten het bekende nummer raden en nog veel meer hilarische onderdelen! Kortom: een avond vol vertier!
Vul voor meer informatie onderstaand aanvraagformulier in!
Kris en Birte bouwden hun vrachtschip om tot een unieke vergaderruimte voor groepen van 4 tot 40 personen. Geen klassieke meeting room dus, maar een inspirerende en heldere locatie waar je in alle rust en met een prachtig zicht op de Leuvense Vaart, vergaderingen, workshops, en boardmeetings kan organiseren.
Ze nemen lekker en gezond eten ernstig net zoals u en serveren uit eigen kombuis met zorg samengestelde gerechten op basis van streekproducten. Geniet van lekkere koffie en een uitgebreide keuze aan streekbieren in de gezellige bar gebouwd met authentieke scheepsmaterialen, of op het zalige buitenterras.
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.
Virtual tour:
https://www.visilution.info/3d-model/reboot/fullscreen/
Geniet van de stad met heerlijk diner in drie verschillende restaurants, een vaartocht en een stadswandeling
Bijzondere ontvangst
U wordt gastvrij ontvangen in het eerste restaurant. Hier geniet u samen van een drankje en uw voorgerecht.
Vaartocht
Vervolgens stapt u aan boord om een mooie avondvaartocht te maken, aan boord ervaart u de stad vanuit een totaal ander perspectief, de vaartocht eindigt in de buurt van uw tweede restaurant.
Heerlijk hoofdgerecht naar keuze
Hier kiest u een lekker vis, vlees of vegetarisch hoofdgerecht, waarbij nog eens 1 drankje inclusief is.
Stadswandeling met enthousiaste gids
Uw persoonlijke gids haalt u daarna op om u mee te nemen voor een mooie stadswandeling. Onderweg vertelt hij u van alles over de bezienswaardigheden van de stad. Bij het derde en laatste restaurant neemt de gids afscheid van uw groep.
Grand dessert
U gaat gezellig samen aan tafel voor het dessert, waarna u de dag afsluit met een kopje koffie of thee. Op alle eetmomenten bent u onder elkaar, zonder gids.
Kortom, een dagje heerlijk genieten.
Prijsindicatie: vanaf € 106,- excl btw.
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in! Graag aangeven in het aanvraagformulier om welke stad het gaat, zodat wij direct de juiste informatie kunnen sturen.
Per team gaan we leuke chocoladevormen maken in de echte kerstsfeer. Kerstbomen, kerstmannen enz die we daarna gaan versieren en natuurlijk mee naar huis nemen.
Wij verplaatsen ons waar u ook wenst, dus dit kan gerust bij u op kantoor. Deze activiteit duurt 2 uur maar we kunnen er ook 3 uur van maken, waar we dan nog extra leuke pralines maken.
Vul voor meer informatie het aanvraagformulier in.
Bij deze echte teambuilding gaan we in verschillende groepjes onze eigen wijn creëren. Om dit te doen beschikken we over verschillende mono cepages (druivensoorten). We gebruiken eveneens meetinstrumenten, glycerine (suiker) en hout. Als echte wijnmaker gaan we ook de etiquette maken, een marketingplan en een budget opmaken, enz. Dit alles moet natuurlijk in een beperkte tijd gebeuren.
In een tweede fase gaat elk team een presentatie doen om zijn wijn aan de andere teams te verkopen. Hierop worden dan punten gegeven op de presentatie, het visuele, de coherentie tussen de wijn, het doelpubliek, het budget enz...
In een derde fase worden de verschillende wijnen blind geproefd. En daar komt de kat op de koord. Het winnend team gaat naar huis met een leuke prijs.