Bedrijfsuitjes Spel en Ontspanning in Gent (52)

Voor een bedrijfsuitje Indoor Sport en Spel in in Gent bent u op WegmetdeBaas België aan het goede adres. Wij helpen u snel aan sportieve bedrijven, gespecialiseerd in bedrijfsuitjes, teambuilding, uitjes en Indoor Sport en Spel.

Niet gevonden wat u zocht? Laat het ons weten we helpen u graag!
Puzzle activities BVBA, Escape rooms Puzzle activities BVBA, Escape rooms Puzzle activities BVBA, Escape rooms

Escape rooms

1444
Puzzle activities BVBA: Puzzle escape rooms daagt jouw team uit te ontsnappen uit een kamer vol mysterieuze raadsels en cryptische geheimen. Elke escape room heeft een origineel en eigen verhaal en zijn realistisch ingericht. Het wordt ongetwijfeld een nek-aan-nek race tegen de tijd om alle codes te ontcijferen. ..
Van 2 tot 15 personen
TB Events, Blokken TB Events, Blokken TB Events, Blokken

Blokken

727
TB Events: Wint u Blokken van uw collega's of vrienden? Wie blijkt de meeste kennis te hebben, het handigst met blokken en gaat er met de hoofdprijs naar huis? Blokken is het populaire spelprogramma op de Belgische televisie! Het spel bestaat uit drie rondes en een finale. Centraal staat het blokkenbord ..
Van 20 tot 2000 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Antwerpen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Henegouwen, Vlaams-Brabant, Brussel, Namen, Luik, Luxemburg, Vlaams-Limburg, Waals-Brabant.
Uitgebreid zoeken
Sportief & Actie(f)
Workshops
Teambuilden
Spel & Ontspanning
Eten, Drinken & Feesten
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.be