Kookworkshop in Antwerpen (10)

Op zoek naar Kookworkshops in in Antwerpen? WegmetdeBaas België helpt u snel aan bijzondere bedrijven, gespecialiseerd in kookworkshops, workshops, teambuilding, uitjes en verschillende culinaire bedrijfsuitjes.

Kunt u het toch niet helemaal vinden? Laat het ons weten, we helpen u graag!
@dmire, Gastro Walk @dmire, Gastro Walk @dmire, Gastro Walk

Gastro Walk

320
@dmire: Belgie is een land vol levensgenieters, zeker als men het heeft over de fameuze Belgische gastronomie. Laat u verwennen en onderga te voet een heerlijke en verrassende culinaire ontdekkingstocht door het historische centrum in één van de Belgische steden zoals Brussel, Antwerpen, ..
Van 10 tot 150 personen
@dmire, Beer Rally @dmire, Beer Rally @dmire, Beer Rally

Beer Rally

322
@dmire: Belgische bieren zijn wereldwijd bekend om hun diversiteit in smaken, geuren en kleuren en internationale bierexperts prijzen de rijkdom en veelzijdigheid van het Belgisch bier. De rally is gebaseerd op het ontdekken van deze Belgische bieren. Samen met een professionele, gespecialiseerde gids zult ..
Van 15 tot 150 personen
Comme Chez Soif, Cocktail Workshop Comme Chez Soif, Cocktail Workshop Comme Chez Soif, Cocktail Workshop

Cocktail Workshop

799
Comme Chez Soif: Vermits iedereen wil kunnen genieten van een lekkere cocktail op een zomerse dag, is het onze bedoeling om u de knepen van het metier aan te leren! Hierdoor zal u te weten komen dat een cocktail is opgebouwd uit de 'spirit', de 'modifier' en de 'flavouring agent'. Onze professionals (die ook ..
Van 10 tot 50 personen
Comme Chez Soif, Gin Tasting Comme Chez Soif, Gin Tasting Comme Chez Soif, Gin Tasting

Gin Tasting

800
Comme Chez Soif: Onze Gin & Tonic tastings worden georganiseerd op aanvraag en op een locatie naar keuze. Wij verzorgen tastings of workshops vanaf € 25,00 pp, met een minimum van 12 deelnemers. In deze prijs zit alles inbegrepen: Tasting: - 7 Gins en bijhorende tonic’s die geproefd worden. - Al het ..
Van 10 tot 50 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Antwerpen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Henegouwen, Vlaams-Brabant, Brussel, Namen, Luik, Luxemburg, Vlaams-Limburg, Waals-Brabant.
Uitgebreid zoeken
Sportief & Actie(f)
Workshops
Teambuilden
Spel & Ontspanning
Eten, Drinken & Feesten
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.be