Attorno Pizzakraam

  • Attorno
  • 10 - 2000 personen
  • 16484
  • Beschrijving

Een origineel feest organiseren? Attorno biedt u dit aan:

-Overheerlijke pizza's met de typisch krokante, dunne bodem
-Bereid in onze authentieke mobiele Italiaanse houtoven(s)
-Met dagvers bereide deeg en verse ingrediënten van topkwaliteit
-Op de door u gekozen locatie, ruime keuze en 'à volonté'

Wij kunnen u garanderen dat wij er alles aan doen om uw feest een zeer bijzonder cachet mee te geven. Onze mobiele Italiaanse houtoven(s) met stenen vloer, zorgen voor pizza’s met de typisch dunne, krokante bodem zoals die enkel bij de betere gelegenheden in Italië opgediend wordt. De traditionele houtoven zorgt niet alleen voor de authentieke smaak van de pizza’s, hij draagt ook bij aan de gezellige sfeer en maakt, in combinatie met de vriendelijkheid en professionaliteit van ons personeel, dat uw verjaardagsfeest, huwelijksfeest, personeelsfeest, communiefeest, ... het succes kent dat het verdient.

Zeer concreet houdt ons pizzafeest het volgende in:

-Zeer uitgebreid assortiment
Op uw feest bakken wij een dozijn verschillende soorten pizza’s, waarbij enkele zeer exquisiete, de een al lekkerder dan de ander. Ze worden in punten gesneden zodat ieder de grote variëteit aan pizza’s kan appreciëren. Ieder eet in ieder geval zoveel hij/zij wil. Op vraag bakken wij ook lactose – of glutenvrije pizza’s.

-Vers en kwaliteit
De hoge kwaliteit van onze pizza’s kunnen wij zonder meer garanderen omdat wij ze ter plaatse maken en dit met een dagvers bereide deeg en enkel met verse ingrediënten van topkwaliteit.

-Presentatie
Wij plaatsen de houtoven, als u dat wenst, zo dicht mogelijk bij de genodigden. De pizza’s worden versneden en aangeboden aan onze mooi uitgestalde buffettafel. Op de tafel plaatsen wij kartonnen bordjes, verse kruiden en oliën, servetten. Het bakken en verdelen van de pizza’s neemt een 1,5 à 2 uur in beslag.

-Op diverse locaties
Onze ovens staan gemonteerd op een zeer handig transportplatform; hierdoor speelt de ondergrond (bv los grind) of een eventuele smallere doorgang ( wij hebben slechts 75cm breedte nodig) geen rol.

-Aanvullend
Wij kunnen, indien U dat wenst, uw event nog op een meer uitgebreide manier verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het voorzien in aperitiefhapjes en desserts. De klant is koning en in overleg is veel mogelijk.

-Prijzen
Onze prijs is, uiteraard, afhankelijk van het aantal deelnemers. Prijzen beginnen bij 9 euro per persoon. Ook de afstand tot uw locatie heeft een zekere invloed op het eindbedrag.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.

Ligging uitje
Vlaanderen en Nederland

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!